Coperţi dezastru: Cele mai nereuşite imagini cu vedete photoshopate

Este cunoscut faptul că, înainte de a apărea în reviste, fotografiile trec mai întâi prin Photoshop, programul-minune de editare care slăbeşte vedetele în doar 5 minute şi le scapă de orice imperfecţiune a pielii.Însă, nu de puţine ori, "specialiştii" în Photoshop dau greş, folosindu-l în exces.Observi greşelile?

Sarah Jessica Parker

Pe coperta revistei Harper's Bazaar China din martie anul acesta o putem admira pe Sarah Jessica Parker cu mult întinerită. Vedeta a beneficiat de un lifting gratis din partea editorilor care a făcut-o de nerecunoscut.

Kristen Stewart

Nici Kristen Stewart nu a scăpat de Photoshop. Pe coperta revistei "Glamour" din noiembrie 2011, actriţa pare fără niciun defect, excepţie făcând mână stângă, care-i lipseşte pe jumătate.

Beyonce Knowles

În ediţia din noiembrie 2011 a revistei "Harper's Bazaar", am avut ocazia să o vedem pe frumoasa Beyonce altfel decât o ştim, mai exact fără formele generoase care au făcut-o celebră. Editorii revistei au ales să subţieze cu mult picioarele voluptuoasei artiste.

Kate Winslet

A fost votată drept una dintre cele mai naturale frumuseţi, însă pe coperta "British GQ" din februarie 2003, vedeta şi-a mai pierdut din naturaleţe. Şi asta din cauza celebrului program Photoshop. După ce editorii revistei au decis să reducă din plin formele vedetei, Kate a declarat: "Modificările sunt majore. Nu arăt aşa şi, mai important, nu-mi doresc să arăt astfel."

Demi Moore

Deşi actriţa a negat că i s-au făcut modificări în imaginea de pe coperta revistei "W" din decembrie 2009, la o privire mai atentă putem observa transformările. Dimensiunile vedetei au fost reduse considerabil şi inegal. În urma transformării, piciorul drept al vedetei a ajuns mai subţire decât cel stâng.

Prinţul William

Când eşti prinţ, trebuie să arăţi perfect. Asta gândesc probabil editorii de la "Hello!" care au decis să acopere începutul de chelie al prinţului William şi să-i dea puţină culoare părului pe coperta revistei în februarie 2010.