Cine le apără pe vedete când se ceartă cu iubiţii? Catrinel Sandu, susţinută de soacră!

21 Mai 2014
Nu există cuplu în lumea întreagă să nu se fi certat măcar o dată, fie că disputa a fost una minoră sau un scandal de zile mari.

Deşi, de multe ori, nu apar în public certurile din viaţa de cuplu a vedetelor, unele celebrităţi vorbesc fără nicio reţinere de scandalurile pe care le au cu partenerii de viaţă.

Catrinel Sandu este apărată de soacră

Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu formează, de mai bine de opt ani de zile, un cuplu bine sudat. Atunci cand se ceartă cu soţul ei, Catrinel are un aliat puternic: mama fostului tenisman.

„Cu soacra mă înţeleg de minune, contrar regulior, dacă se poate spune aşa. Ne înţelegem atât de bine încât, atunci când mă mai cert cu Gabi, ea îmi ia mie apărarea, nu lui, chiar dacă e băiatul ei. Mă înţelege, că doar şi ea este femeie şi ştie cum stau lucrurile“, a spus Catrinel Sandu, potrivit Cancan.

Andreea Marin, susţinută de prieteni

Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Marin era bătută des de Ştefan Bănică, pe vremea când aceştia formau un cuplu. Sabin Ivanof, fost partener de afaceri al lui Ştefan Bănică şi, totodată, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai cuplului Bănică-Marin, a dezvăluit că, ori de câte ori Andreea Marin se contrazicea cu Ştefan Bănică, aceasta era bătută de soţul ei, chiar dacă prietenii lor încercau mereu să-i împace.

„Ştefan Bănică era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Am văzut-o plânsă pe Andreea Marin. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna“, a spus Sabin Ivanof, care a afirmat că i-a luat mereu apărearea Andreei Marin.

Mihaela Rădulescu, apărată de George Ciubotaru

Agresivitatea lui Ştefan Bănică a fost resimţită şi de Mihaela Rădulescu pe pielea ei.  Regizorul George Ciubotaru, prieten bun cu Ştefan Bănică, a povestit în trecut, la Antena 1, cum artistul a vrut să o bată pe Mihaela Rădulescu.

„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela, iar ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece. Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus George Ciubotaru.