Cine a spus „Nu“? Apropiaţi ai vedetelor care s-au împotrivit când acestea şi-au găsit jumătatea

4 Decembrie 2014
Pe ele le vedem aproape zilnic la televizor, însă ştim foarte puţine despre familia lor. Vedetele din România îşi ţin rudele departe de ochii presei, însă, de multe ori, părerile acestora ajung în ziare.

Mama lui Dani Oţil nu a plăcut-o pe Mihaela Rădulescu

După cum anunţă cei de la WOWbiz, cea mai fericită că Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu nu mai formează un cuplu este mama prezentatorului de la Antena 1. Din câte se pare, mama lui Dorin Oţil nu a plăcut-o pe Mihaela Rădulescu, însă nu a avut ce face şi s-a împăcat cu ideea că fiul ei se iubeşte cu diva de la Monaco.

„Mama lui Dani s-a necăjit la început. Spunea că Mihaela e mai în vârstă, că are şi copil... Dar n-a avut ce face şi mai apoi s-a împăcat cu ideea“, au spus vecinii din Reşiţa ai familiei Oţil.

Mama Anamariei Ferentz nu a fost de acord cu mariajul ei cu Marcel Toader

Zilele trecute, mama Anamariei Ferentz a vorbit cu cei de la Antena Stars despre perioada în care fiica ei a avut o relaţie cu Marcel Toader. Aceasta a precizat că nu a fost de acord cu mariajul Anamariei, însă nu a avut ce face şi a trebuit să-l accepte până la urmă pe Marcel.

„M-a durut şi am plâns mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar în perioada căsătoriei cu Marcel Toader, Anamaria era foarte schimbată. Ea nu realiza în ce situaţie este“, a spus mama vedetei.

Lavinia Pârva, sfătuită să nu stea cu Bănică

După ce a divorţat de Andreea Marin, Ştefan Bănică a început o relaţie cu Lavinia Pârva. Din câte se pare, deranjată de acest lucru a fost mama Laviniei, care nu îl prea place pe artist.

"Poate că nu e o problemă că este diferenţă de ani, problema este că e un bărbat cu obligaţii. Nu îmi place acest lucru. Puneţi-vă în situaţia mea. El are doi copii, chiar dacă sunt la mamele lor. Laviniei i-ar trebui un bărbat pe măsură. Îmi place de Ştefan Bănică, dar ca artist", a spus, în urmă cu an de zile, la "Acces direct", mama Laviniei Pârva.

Tatăl Danielei Crudu a fost împotriva lui Mihai Costea

Daniela Crudu şi Mihai Costea, zis şi Nilă, au avut o relaţie care a durat aproximativ trei ani de zile. În primii doi ani de relaţie, toate au mers perfect, însă apoi totul s-a stricat. Dacă, iniţial, tatăl Danielei Crudu l-a plăcut pe Nilă, odată cu trecerea timpul el şi-a schimbat părerea despre cel care îi putea deveni ginere.

"Tatăl ei nu a fost de acord cu relaţia cu Nilă. Schimbarea de 180 de grade a avut loc la începutul anului trecut. Deşi nu obişnuieşte să se bage în viaţa ei, ca să nu o deranjeze, atunci Nelu s-a enervat şi i-a spus că nu va face nimic cu Nilă, din moment ce el o îndemna să renunţe la serviciu. Dar Daniela era atât de îndrăgostită de Nilă, încât nu ţinea cont de nimic. Acela a fost momentul de ruptură între Nilă şi Nelu. Din păcate, timpul a dovedit că tatăl ei a avut dreptate şi băiatul a tras în altă direcţie", a povestit, pentru Spy News, o prietenă de-a vedetei.

Mărioara Zăvoranu nu a vorbit cu Oana pe timpul mariajului cu Pepe

Cât timp Oana Zăvoranu a fost căsătorită cu Pepe, mama ei, Mărioara, nu a vorbit deloc cu ea. Oana era supărată că mama ei nu vrea să-i dea nicio parte din averea ei, în timp ce Mărioara era de părere că Pepe o influenţează negativ pe fiica ei, pentru ca el să pună mâna pe avere. După ce a divorţat de Pepe, Oana s-a împăcat cu mama ei.