Cei mai sexy prinți din lume. Prințul Nikolai al Danemarcei conduce detașat

19 Septembrie 2021
Poate că cel mai des auzim de Prințul Harry și Prințul William, care au numeroase fane în întreaga lume, însă există mulți alți bărbați „cu sânge albastru” care pot concura pentru titlul de cel mai sexy prinț. Unii dintre ei sunt printre cei mai doriți burlaci din lume. Iată care sunt cei mai sexy prinți:

Prințul Nikolai al Danemarcei


Nikolai, pe numele său întreg Nikolai William Alexander Frederik, și purtând titlul de Nikolai al Danemarcei, Conte de Montpezat, este primul nepot al Reginei Margrethe a Danemarcei și cel mai mare fiul al Prințului Joachim. Nikolai, în vârstă de 22 de ani, este model și a defilat pentru case de modă precum Dior sau Burberry.

Prințul Carl Philip al Suediei

Carl Philip este al doilea copil și singurul fiu al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și al reginei Silvia. Este al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Suediei. Carl Philip se numără printre cei mai sexy prinți ai Europei. În anul 2015 s-a căsătorit cu un fost model, actuala Prințesa Sofia a Suediei, și au împreună doi fii.

Pierre Casiraghi

Deși nu deține titlul de prinț, Pierre Casiraghi este fiul Prințesei Caroline de Hanovra și nepotul faimoasei actrițe Grace Kelly. Pierre, în vârstă de 34 de ani, este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Principatului Monaco. În anul 2015 s-a căsătorit cu Beatrice Borromeo, model și moștenitoare a unei familii aristocrate italiene cu o istorie de peste 500 de ani.

Andrea Casiraghi

Andrea Casiraghi, fratele mai mare al lui Pierre, este al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Principatului Monaco. În vârstă de 35 de ani, Andrea s-a căsăorit cu Tatiana Santo Domingo, moștenitoarea celei mai bogate familii din Columbia.

Prințul Amedeo al Belgiei

Prințul Amedeo este nepotul regelui Albert al II-lea al Belgiei și al șaselea în ordinea succesiunii la tron. S-a căsătorit în anul 2014 cu jurnalista italiană Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein.

Prințul Harry al Marii Britanii

Pentru mulți ani la rând, Harry a fost unul dintre cei mai doriți burlaci din lume. În anul 2018, Harry s-a căsătorit cu fosta actriță americană Meghan Markle și au împreună doi copii. Harry, care este fiul Prințului Charles și al Prințesei Diana, se află pe locul șase în ordinea succesiunii la tron.

Prințul William al Marii Britanii

William, fratele mai mare al lui Harry, este prințul moștenitor al Marii Britanii, fiind pe locul doi în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, Prințul Charles.