Ce fac soţiile celebre ale milionarilor ajunşi la închisoare?

8 Octombrie 2014
În ultimii ani, mai mulţi milionari din România au ajuns la puşcărie, familiile lor rămânând cu o durere mare în suflet. Dacă unii se aşteptau să fie judecaţi, alţii au ajuns după gratii fără să-şi dea seama ce s-a întâmplat.

Cristina Spătar s-a rugat pentru soţul ei

Săptămâna trecută, Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a fost arestat preventiv, sub acuzaţia de evaziune fiscală. Imediat după ce oamenii legii l-au luat pe soţul ei, Cristina Spătar a fost la mănăstire şi s-a rugat pentru soţul ei, după care a decis să se închidă în casă şi să nu mai vorbească cu nimeni.

Alina şi Mihaela Borcea se războiesc în afaceri

Atunci când a ajuns la puşcărie, Cristi Borcea şi-a lăsat afacerile în grija fostei neveste şi a actualei soţii. Printre alte afaceri, Alina şi Mihaela s-au ocupat şi de ştrandurile Drumul Taberei, respectiv Crângaşi.

Potrivit celor de la Libertatea, ştrandul din Crângaşi, administrat de Mihaela Borcea, a avut un profit mai mic decât ştrandul din Drumul Taberei, de care s-a ocupat Alina Borcea.

Soţia l-a părăsit pe Giovani Becali

La începutul lunii septembrie, tabloidele au anunţat că Narda Estella Becali, soţia columbiancă a lui Giovani Becali, a părăsit definitiv România. Potrivit apropiaţilor cuplului, aceasta s-a săturat de infidelităţile soţului şi de scandalurile în care era implicat acesta şi a decis să-l părăsească.

Soţia lui Gigi Becali are grijă de fete

Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, urmează să se căsătorească. Se pare că de când Luminiţa Becali a rămas singură cu fetele ei, aceasta a beneficiat de ajutor din partea lui Mihai, un machedon în vârstă de 24 de ani care este iubitul Teodorei.

Gigi Becali îl agrează pe tânăr şi i-a spus că îl poate vizita oricând la puşcărie, ba mai mult, a discutat deja cu acesta despre nuntă, care ar putea avea loc imediat după ce Gigi iese de la închisoare.

Maria Marinescu se joacă de-a divorţul

În luna martie, după ce soţul ei, Frank Colin, a ajuns la puşcărie pentru trafic de droguri, Maria Marinescu a anunţat că va divorţa de acesta. La începutul lunii septembrie, înainte de ultimul termen în procesul de divorţ, Maria Marinescu a decis însă să-şi retragă cererea.