Ce dulce e împăcarea! 11 cupluri de vedete care s-au despărțit și apoi s-au împăcat

9 Martie 2022

Au pus punct, dar nu au putut rezista unul fără celălalt și s-au reîmpăcat. Dragostea învinge întotdeauna, acesta pare să fie mottoul după care s-au ghidat aceste cupluri de vedete.

 

Poate te interesează și: Zâmbet perfect. Cum arată vedetele după ce și-au transformat complet dantura

 

Iată în galeria de mai jos 11 cupluri de vedete care s-au despărțit și apoi s-au împăcat:

 

Sursă: people
Foto: hepta

Justin Bieber și Hailey Bieber

Acum sunt căsătoriți și fericiți, dar înainte de a se căsători în 2018, Bieber și Baldwin au fost nevoiți să treacă peste câteva hopuri pe drum.

Cei doi au început să se întâlnească și s-au despărțit în 2016, fără nici măcar să rămână prieteni.

Asta până în iunie 2018, când cuplul a fost văzut împreună. Luna următoare, cei doi și-au anunțat logodna și apoi s-au căsătorit de două ori: o dată la un tribunal din New York City și a doua oară cu o ceremonie frumoasă în Carolina de Sud, înconjurați de prieteni și familie.

Prince William și Kate Middleton

Deși cu toții ne grăbim să vorbim despre perfecțiunea dintre Prințul William și Kate, relația lor nu a fost întotdeauna roz.

Cu patru ani înainte de a se căsători printr-o ceremonie fastuoasă în 2011, cuplul regal s-a despărțit în aprilie 2007.

Însă pauza a fost o simplă denivelare în drum pentru ei, care acum sunt părinții prințului George, prințesei Charlotte și prințului Louis.

Jason Momoa și Lisa Bonet

La aproape o lună de la vestea șoc, Jason Momoa și Lisa Bonet par să fi decis să mai dea o șansă relației lor. Un prieten apropiat a declarat că cei doi sunt din nou împreună de cel puțin două săptămâni.

"Jason s-a mutat înapoi cu Lisa în urmă cu aproximativ două săptămâni.", a spus un prieten apropiat pentru HollywoodLife. "Au decis să facă lucrurile să funcționeze pentru că amândoi au investit foate mult unul în celălalt.", a mai adăugat acesta.

Cei doi au început să se întâlnească în 2005, dar erau căsătoriți de doar cinci ani. Cuplul de la Hollywood au împreună doi copii.

Justin Timberlake și Jessica Biel

Timberlake și Biel s-au despărțit pe cale amiabilă în martie 2011, la patru ani după ce au fost văzuți pentru prima dată împreună, dar pauza a fost scurtă. Cei doi s-au împăcat în august și s-au logodit în decembrie 2011.

"Ea este singura și cea mai importantă persoană din viața mea", a spus Timberlake despre Biel, pe care a cerut-o în căsătorie în timpul vacanței anuale în Montana.

Cuplul și-a întâmpinat primul fiu, Silas, în aprilie 2015, iar pe Phineas în 2020.

Pink și Carey Hart

Căsătoria înseamnă muncă, o demonstrează Pink și Carey Hart.

Pink și soțul său Hart s-au despărțit după doi ani de căsătorie în 2008, fără să divorțeze oficial, pentru a începe din nou să se întâlnească în 2009.

Eforturile lor de a redeveni un cuplu pare că au dat roade, din moment ce ulterior au avut doi copii împreună: o fiică, Wiilow născută în 2011 și un fiu, Jameson, în 2016.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de vedete din lume și-a anulat logodna la începutul anului 2004. După 17 ani, cei noi s-au împăcat.

Zvonurile despre dragostea reaprinsă dintre J.Lo. și Ben Affleck au apărut pentru prima datp la sfârșitul lunii aprilie 2021, când aceștia au fost văzuți în fața casei ei din L.A., după despărțirea de Alex Rodriguez.

Cei doi s-au bucurat apoi de o escapadă în Montana, unde au fost fotografiați împreună în mașină pe 8 mai.

De atunci, cei doi s-au văzut în Los Angeles, unde locuiește Ben, și în Miami, unde stă Jennifer Lopez.

O sursă a declarat că Lopez este incredibil de fericită și că amândoi se simt foarte confortabil în relația lor.

Ben Stiller și Christine Taylor

După ce și-au anunțat despărțirea în 2017, după 17 ani de relație, cei doi au avut o veste fericită la începutul lui 2022: s-au împăcat!

Flacăra iubirii s-a reaprins după ce Stiller și Taylor au decis că ar fi mai bine să se mute din nou împreună alături de cei doi copii ai lor în primele zile ale pandemiei, deoarece ar fi singurul mod în care actorul ar putea să-i vadă pe copii în timpul carantinei.

Apoi, cu timpul, relația a evoluat și s-au împăcat și par mai fericiți ca oricând.

Ben Stiller a spus că pandemia a fost cea care i-a reunit. Au înțeles că sunt diferiți și au acceptat acest lucru, făcându-i să se aprecieze mai mult unul pe celălalt și să nu mai încerce să se schimbe.

Adam Levine și Behati Prinsloo

În cazul solistului de la Maroon 5, a fost nevoie să se întâlnească cu altcineva pentru a realiza că modelul Victoria's Secret, Behati Prinsloo, este aleasa.

După scurta despărțire a cuplului, Levine a încheiat relația cu Nina Agdal cu care se întâlnea la acea vreme, și a cerut-o subit în casătorie pe Prinsloo. Rspunsul a fost evedent: "NICIODATĂ"!, dar trecerea timpul a dovedit contrariul.

Cuplul s-a căsătorit în 2014 și au două fiice împreună: Dusty Rose născută în 2016 și Gio Grace, în 2018.

Ozzy Osbourne și Sharon

Juratul de la X Factor din Marea Britanie a vorbit despre relația lor, punând capăt speculațiilor că ea și soțul său s-au împăcat în urma unei despărțiti care a apărut după zvonurile de infidelitate care le-a afectat cuplu.

"Iert", a spus ea. "Va dura mult să-mi recapăt încrederea, dar suntem împreună 36 de ani, 34 de căsnicie... Pur și simplu nu mă pot gândi la viața mea fără el".

Sharon a mai adăugat cu destulă lejeritate că Ozzy va plăti cu vârf și îndesat pentru ceea ce s-a întâmplat.

Patrick Dempsey și Jillian

Perechea s-a separat după ce soția starului din Grey's Anatomy a cerut divorțul în ianuarie 2015.

Dar actorul, despre al cărui angajament față de carieră se spune că a fost o problemă majoră pentru cuplu, a confirmat decizia lui și a soției sale de a se împăca:

"Trebuie să lucrezi la orice", a spus el. "Și nu poți face totul. Trebuie sacrificat ceva."

Kristen Bell și Dax Shepard

Cu mult timp înainte să devină unul dintre cele mai adorabile cupluri de la Hollywood, Bell și Shepard au trecut printr-o perioadă dificilă și s-au despărțit pentru scurt timp.

Bell a declarat că se întâlneau de aproximativ 3 luni când Shepard i-a spus că nu este pregătit să continue, deoarece se întâlnește cu alți oameni. Nu i-a fost ușor, dar s-a simțit incredibil de respectată pentru că a avut curajul să îi spună sincer.

Din fericire, Shepard și-a dat seama că actuala lui soție este aleasa și a început demersurile pentru împăcare. Se pare că actrița nu a stat pe gânduri și i-a dat o a doua șansă, dar îi reamintește mereu de acel eveniment neplăcut.