Cătălin Botezatu: 6 iubite imaginare

7 Decembrie 2011
Cătălin Botezatu a încetat să mai fie designer şi a început să fie actor într-o telenovelă. Cel puţin aceasta este imaginea pe care o lasă dincolo de emisiunile TV şi prezentările de modă pe care încă le mai face. De mai bine de 2 ani de zile, brandul Cătălin Botezatu este alimentat de picanterii, de cancanuri, iar ştirile despre festivaluri de modă importante la care participa acum câţiva ani sunt, astăzi, înlocuite cu informaţii despre ultima achiziţie în materie de... femei. Totul a început de la Bianca Drăguşanu, actuala iubită a lui Adi Cristea, şi se continuă astăzi, culmea, cu Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adi Cristea, mama copilului fotbalistului.

Între cele două proaspete frumuseţi au mai existat însă, câteva femei importante, care au cunoscut linguşelile lui Botezatu. De reţinut este faptul că de fiecare dată când o femeie devine interesantă pentru mass-media, din diverse motive, devine brusc interesantă şi pentru Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu

Această poveste, care încă ne mai bântuie, a fost de departe cea mai mediatizată relaţie a designerului. Este drept că şi acest mit al Cenuşăresei, în jurul căruia a fost construită toată povestea, a dat greutate subiectului, însă nu trebuie să omitem şi interesul celor doi participanţi direcţi la acţiune. Fiecare minus la capitolul popularitate şi apariţie media a însemnat obligatoriu o nouă ceartă, împăcare, bătaie, scandal cu Bianca, de care profita din plin designerul de modă. Declicul s-a produs în momentul în care Bianca Drăguşanu, novice în domeniu, nu a mai reuşit să-şi gestioneze corect dragostea pentru Adi Cristea, lăsând-o să devină publică. Atunci, planul lui Botezatu a fost dat peste cap, dar s-a reorientat rapid.

Cătălin Botezatu şi Violeta de la "Burlacul"

Chiar dacă la prima vedere, numai Bianca Drăguşanu a avut de câştigat din relaţia cu designerul Cătălin Botezatu, privite în profunzime, lucrurile stau puţin altfel. Roşcata a devenit cunoscută, iar Botezatu a devenit "mai" cunoscut... Până acum 2 ani, Cătălin Botezatu era un brand exclusiv de modă, dar care, nu era atât de vizibil la TV şi, mai ales, nu era atât de "folosit". Astăzi, din designer el s-a transformat în om de televiziune. Aici a cunoscut-o pe cea de-a doua iubită imaginară, Violeta, câştigătoarea primului sezon al emisiunii "Burlacul", Antena 1. "Ştiam de la început că Violeta va fi aleasa, de fapt de la al treilea episod am ştiut că pe ea o voi alege, dar a trebuit să nu arăt asta, fiindcă altfel ar fi dispărut competiţia dintre fetele care au participat la acest reality-show. Mihaela (cealaltă blondă din finală - n.r.) are de toate, nu cred că mai poate fi modelată, iar mie îmi place să îmi pun amprenta asupra iubitei mele. Locul Mihaelei este în Italia, în timp ce al Violetei este lângă mine. Violeta este o fată foarte cuminte şi o fată extrem de docilă care are multe de învăţat alături de mine", spunea Botezatu după încheierea show-ului. Au fost declaraţii de dragsote, promisiuni, regrete, ca până la urmă, designerul să se reorienteze...

Cătălin Botezatu şi Simona Gherghe

Drumurile repetate la studiourile Antenei 1 şi invitaţiile dese din partea producătorilor "Acces direct" l-au adus pe Botezatu în faţa Simonei Gherghe. O nouă ţintă pe care abilul designer ştie să creeze tot felul de poveşti siropoase. Pentru Simona Gherghe, Botezatu a mărturisit că are sentimente profunde şi că şi-ar dori să o ia de soţie: "De fiecare dată când vin la tine în emisiune toată lumea îmi spune că ne potrivim. Chiar şi mama ar vrea să te iau de soţie. Eşti o persoană foarte specială pentru mine. Te invit la masă pentru că nu ştiu cum să te cer altfel. O să îţi fac o propunere la care vreau să te gândeşti. Este un început, vreau să îţi arăt că îmi pasă foarte mult de tine", i-a spus designerul, în direct, la Acces Direct.

Cătălin Botezatu şi Oana Zăvoranu

Asta chiar ar fi fost o combinaţie fatală. În plin scandal de divorţ, când toţi ochii şi toate urechile erau aţintite asupra cuplului Oana Zăvoranu-Pepe, Cătălin Botezatu şi-a dat seama brusc că ar putea-o iubi pe fosta Querida. Declaraţia a fost făcută, culmea, în emisiunea Simonei Gherghe pe care o adula câteva ediţii înainte. "M-am îndrăgostit de Oana Zăvoranu încă de la începutul carierei ei în TV, este o femeie frumoasă, cu mult potenţial. Am fost interesat de Oana, însă recunosc faptul că am ţinut distanţa din cauza relaţiei în care a fost implicată", a mărturisit designerului. După replica: "Eu te voiam oricum, chiar şi fără silicoane", Oana s-a văzut nevoită să atace. Intrată în joc, vedeta a încercat să-şi descurajeze admiratorul, spunandu-i că, în cazul în care ar avea o relaţie, i-ar cheltui toţi banii. Deloc intimidat de spusele acesteia, Cătălin Botezatu a luat spusele Oanei ca pe o provocare, fiind dispus să-şi asume riscul: "Este provocarea vieţii mele. Pe care o accept".

Cătălin Botezatu şi Mihaela Rădulescu

Botezatu roieşte în jurul femeilor frumoase, angajate la acelaşi trust ca el. După Bianca Drăguşanu şi Simona Gherghe a venit rândul Mihaelei Rădulescu despre care bărbatul a spus în nenumărate rânduri că este femeia perfectă. "Am fost foarte îndrăgostit de Mihaela Rădulescu şi ea ştie lucrul acesta. Sunt atras de femeile tip divă, inabordabile, care te ţin pe jar, care te fac să tremuri. Mihaela reprezintă, la ora actuală, cea mai importantă vedetă din showbiz-ul românesc, care a demonstrat că se poate schimba şi că poate să fie o femeie extraordinară, o mamă model... ", a spus Bote la Agentul Vip. "Pe Mihaela Rădulescu aş lua-o şi mâine de soţie. Asta dacă ar spune "Da". Deşi, nu este cazul în prezent, având o relaţie atât de specială cu Oţil", a continuat Bote în revista Story. În contrapartidă, diva i-a răspuns designerului pe acelaşi ton: "Îl ador! Nici nu mai contează că nu mi-a făcut curte niciodată şi că nu m-a invitat nici măcar la un ceai, important este că mă simt atât de frumoasă, când se uită spre mine sau vorbeşte despre mine... Dar şi aici se vede o calitate imensă a lui Cătălin. Ştie să respecte o relaţie, oricât i-ar lua o femeie minţile. El nu "fură" femeile altora, ci le admiră de la o distanţă de gentleman perfect".

Cătălin Botezatu şi Denisa Nechifor

Noua "cucerire" a lui Bote este fosta iubită a lui Adi Cristea, femeia care i-a dăruit acestuia şi un copil. Surprinzător sau nu, iată că Bote s-a îndrăgostit de această dată de femeia care i-a stat alături bărbatului care i-a furat-o pe Bianca, iubita vieţii lui. "Este o fată nemaipomenită, este o fată specială. Suntem la un început şi nu ştiu cum sa cataloghez această relaţie. Cert este că la începutul anului viitor vom realiza câteva proiecte serioase. Denisa este un alt fel de femeie, care face şi altfel de lucruri, nu îşi doreşte să apară în reviste sau ziare. Este altfel de femeie, nu ştiu, are un copil, are o responsabilitate, este specială", a declarat în exclusivitate pentru Click.ro, Cătălin Botezatu.