Cât de profitabile sunt nunţile pentru vedete? Câţi bani au câştigat!

12 Noiembrie 2013
Nunta a devenit, în ultimii ani, o adevărată afacere, atât pentru oamenii de rând, cât şi pentru persoanele care fac parte din lumea mondenă. În ziua de astăzi, nimeni nu se mai gândeşte la nuntă ca la un simplu eveniment în urma căruia două destine se unesc, ci văd această petrecere ca o sursă de venit.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au câştigat 60.000 de euro

Datorită notorietăţii, Bianca şi Victor Slav au avut o nuntă ieftină. Mirii au achitat în jur de 10.000 de euro pentru organizarea evenimentului. Patronul complexului unde au petrecut le-a oferit o reducere substanţială la meniu, deţinătorul hotelului, la fel, a tăiat 50% din preţul camerelor pentru invitaţii celor doi, iar hainele au fost luate gratis de la designeri, notează Libertatea. Şi toate astea, în schimbul reclamei, întrucât un astfel de eveniment important nu avea cum să treacă fără să fie îndelung mediatizat.

Potrivit sursei citate, Bianca şi Victor au strâns la nuntă 60.000 de euro, ceea ce înseamnă că profitul lor a fost de 50.000 de euro.

Lucian Bute, 130.000 de euro din nuntă

Boxerul român şi-a unit destinele, în vara acestui an, cu Elena, aleasa inimii lui. Nunta a avut loc la Palatul Cantacuzino, din Buşteni, la eveniment participând 450 de persoane. Se pare că Bute nu a plătit prea mulţi bani pentru fericitul eveniment, deoarece naşul său este chiar primarul din Buşteni, iar banii strânşi în urma nunţii, aproximativ 130.000 de euro, i-au rămas mirelui.

„Bebeluşa“ Oana, profit 40.000 de euro

Oana Ioniţă, fosta „bebeluşă“ de la „Cronica Cârcotaşilor“ s-a căsătorit în acest an cu tenorul Florin Budnaru. În urma evenimentului, mirii au rămas cu un profit de 40.000 de euro.

Pepe a primit 120.000 de euro doar de la socrul mic

Pepe şi Raluca Pastramă s-au căsătorit anul trecut, nunta lor fiind unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2012. La petrecerea care a urmat, mirii au primit 50.000 de euro din partea invitaţiilor şi 120.000 de euro din partea socrului mic.

Delia Matache a câştigat 160.000 de euro din nuntă

Un alt eveniment grandios petrecut anul trecut a fost nunta Deliei Matache. Artista şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au avut la petrecere aproximativ 500 de invitaţi, iar profitul mirilor a fost de 160.000 de euro.