Ashton Kutcher spune că „e norocos să fie în viață” după lupta cu o boală rară autoimună

Ashton Kutcher a dezvaluit că a avut o formă rară de vasculită în urma cu doi ani. Boala l-a țintuit la pat cu simptome înfricoșătoare.

Intr-un preview oferit de Access Hollywood al unui episod din „Running Wild with Bear Grylls: The Challenge”, realizat de National Geographic, actorul in varsta de 44 de ani a vorbit despre batalia sa in privat cu o afectiune care l-a lasat incapabil sa mearga, sa vada sau sa auda.

„In urma cu doi ani, am avut aceasta forma ciudata, super rara de vasculita, care mi-a zdrobit vederea, mi-a luat auzul si mi-a provocat probleme de echilibru”, a dezvaluit Kutcher in clip. „Mi-a luat un an ca sa recuperez aceste abilitati de baza”.

„Nu prea apreciezi ceva pana nu dispare”
, a continuat el. „Pana cand nu-ti spui: <<Nu stiu daca voi putea sa vad vreodata din nou, nu stiu daca o sa mai pot auzi vreodata, nu stiu daca voi mai merge din nou>>”.

Vasculita este o boala autoimuna care provoaca inflamarea si ingustarea vaselor de sange, ceea ce restrictioneaza fluxul sanguin si poate provoca leziuni ale organelor si tesuturilor.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

15 August 2022