Aroganţele Mihaelei Rădulescu: „Alain Delon mănâncă la restaurantul căruia eu îi spun cantină“

Principatul Monaco a găzduit, weekendul trecut, Marele Premiu de Formula 1, care s-a intercalat cu Festivalul de la Cannes, ocazie cu care Mihaela Rădulescu, rezidentă în Principat, s-a întâlnit cu mai multe vedete internaţionale.

Mihaela Rădulescu a ţinut să precizeze, pe blogul personal, că a avut un weekend plin, încheiat cu un adevărat show de artificii. Mai mult, vedeta afirmă că totul se întâmplă „în curtea casei sale“, adică în faţa blocului în care ea locuieşte. „La Sporting d’Hiver, o sală celebră de spectacole tot pe strada mea, cântă (sau ce-o face el din butoane) Bob Sinclair, treabă care de pe ringul de dans cred că e de senzaţie, dar din pat e ca şi cum şi-a instalat platanele pe noptiera mea“, spune iubita lui Dani Oţil, care mai povesteşte că din fericire acest lucru se întâmplă doar atunci când are loc Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, în restul anului fiind linişte.

Diva a mai vorbit şi despre vedetele care locuiesc la Monte Carlo sau care merg acolo doar pentru a se relaxa sau a participa la diferite evenimente. „Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger (cântăreaţa e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseară au 'făcut valuri' Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heuer (cei doi sunt ambasadorii acestei mărci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic 'cantina' noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână.

L-am ratat pe Michael Douglas, adică n-am avut plăcerea să dăm nas în nas, dar venise şi el să asiste la cursă. Mi-ar fi plăcut să-mi fac o poză cu Alain Delon, e modelul acela ideal de bărbat, cel puţin pentru mine, şi îl admir de-o viaţă. N-am îndrăznit să-l abordez, dar m-am topit uitându-mă la ochii aceia atât de albaştri şi plini de poveşti.

Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaştri cărora le zâmbesc aproape zilnic. Cei ai vecinului meu Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuieşte aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-şi viziteze fiul, care stă chiar sub mine (iertare, dar aşa descrie limba română situaţia locativă).

Un alt vecin celebru (care plăteşte şi el întreţinerea fără restanţe) e mai tânărul Novak Djokovic, numarul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj. Peretele unde stau aliniate cutiile poştale mai dezvăluie o mulţime de nume celebre, cu rezonanţă comercială, cinematografică sau istorică. Păcat că aici nu se ţine nicio şedinţă de bloc, ca să ne cunoaştem mai bine unii cu alţii“
, scria, luni dimineaţă, Mihaela Rădulescu pe blog.



Cu doar o zi înainte de această postare, Mihaela Rădulescu mai scrisese pe blog despre „curtea casei sale“, urcând pe internet şi o poză cu aceasta. „Să ne înţelegem, în poză nu e Portul din Monaco, ci 'curtea casei mele', unde vin toate yachturile când nu mai au loc de parcare în Port. Treaba asta se întâmplă de câteva ori pe an“, afirma vedeta, duminică dimineaţă.

29 Mai 2013