Arnold: Terminatorul de femei

19 Mai 2011
Întreaga planetă a fost uimită la aflarea veştii că Arnold Schwarzenegger, actor apreciat, fost guvernator al statului California şi tată model şi soţia sa Maria Shriver s-au despărţit săptămâna trecută, după ce partenera alături de care a stat 25 de ani a aflat că soţul ei este tatăl unui copil născut în urmă cu peste un deceniu de o fostă angajată a familiei.

Dintr-o persoană publică foarte iubită şi credibilă, Arnold a ajuns, în câteva zile, un personaj a cărui viaţă dublă şi lipsă de moralitate a rănit şi a dezamăgit multe suflete."Maria Shriver este o Kennedy, şi ca un bun Kannedy ce este, a decis să ignore neplăcerile pe care soţul i le-a provocat", este de părere una dintre fostele amante ale lui Arnold.

"Am făcut sex neprotejat cu Arnold la el acasă"

Iniţial, Arnold, în vârstă de 63 de ani, a sugerat faptul că despărţirea este temporară şi că cei doi soţi depun eforturi pentru a ajunge la o împăcare. "Ne iubim în continuare foarte mult", a declarat fostul guvernator. "Suntem foarte norocoşi că avem patru copii extraordinari şi luăm lucrurile pe rând, zi de zi", a mai spus acesta.

Maria Shriver, în vârstă de 55 de ani, a părăsit reşedinţa din Brentwood a familiei Schwarzenegger la începutul acestui an, după ce soţul ei a confirmat paternitatea copilului conceput cu menajera. Fosta angajată a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani şi s-a pensionat în luna ianuarie.

"După ce am terminat mandatul de guvernator, i-am spus soţiei mele despre acel acest copil", a precizat Arnold Schwarzenegger într-o declaraţie făcută luni (n.r.16.05) pentru The Times. "Înţeleg şi merit pe deplin aceste sentimente de furie şi dezamăgire din partea prietenilor şi a familiei. Nu am nicio scuză şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru răul pe care l-am făcut. Mi-am cerut scuze faţă de Maria, de copii şi de întreaga familie. Îmi pare rău cu adevărat", a mai spus acesta.

Potrivit presei americane, Arnold Schwarzenegger şi-a asumat încă de la început întreaga responsabilitate financiară pentru creşterea copilului, pe care continuă să o asigure şi în prezent.

 

La începutul acestei săptămâni, înainte ca Arnold Schwarzenegger să recunoască public paternitatea, fosta angajată, Mildred Baena, a spus că un alt bărbat - soţul ei de atunci - este tatăl biologic al copilului. Ea a spus că a renunţat din proprie iniţiativă la munca pe care o făcea pentru familia Schwarzenegger la începutul acestui an, după ce şi-a atins unul dintre obiectivele ei pe termen lung - acela de a lucra pentru familia Schwarzenegger timp de două decenii. "Am vrut să îmi închei cu bine cei 20 de ani de muncă şi am cerut să mă pensionez", a declarat fosta angajată, care a precizat că a primit o sumă frumoasă la despărţire şi că a rămas "în relaţii bune cu ei".

Fosta angajată Mildred Baena, în vârstă de 50 de ani, cu care Arnold are un copil de 14 ani declară: "Am făcut sex neprotejat cu Schwarzenegger în casa în care locuia cu familia". Potrivit unei investigaţii conduse de publicaţiile americane RadarOnline şi Star magazine, Baena recunoaşte că a rămas însărcinată atunci când lucra ca şi menajeră în casa familiei Schwarzenegger-Shriver. Mai mult, se pare că Baena era însărcinată cu fiul lui Arnold în acelaşi timp când soţia fostului guvernator al statului California era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui, Christopher, acum în vârstă de 13 ani.

Baena câştiga 1,200 de dolari pe săptămână când lucra pentru Schwarzenegger. Acum, ea locuieşte într-o casă cu patru dormitoare şi piscină, dar mai are alte câteva proprietăţi în afara Los Angeles-ului în care locuieşte cu fiul lui Arnold şi cu ceilalţi trei copii ai ei.

Copiii au renunţat la numele de Schwarzenegger

Potrivit prietenilor, Maria a fost nefericită în căsnicie timp de mulţi ani, dar nu a vrut să renunţe la mariaj din cauza convingerilor ei catolice foarte puternice. "Sunt nişte momente dureroase pentru mine", declara acum câteva zile ea. Shriver şi "Terminatorul" au împreună patru copii: Katherine, 21 ani, Christina, 19 ani, Patrick, 17 ani şi Christopher, 13 ani.

Patrick, afectat de cele întâmplate, a postat pe Twitter următorul mesaj: "Există momente în viaţă când nu te simţi foarte bine; uneori vrei să renunţi la tot şi să devii "normal" pentru un timp. Îmi iubesc foarte mult familia. O voi iubi până când moartea ne va despărţi". Apoi şi-a schimbat numele în Patrick Shriver, din Schwarzenegger. Apoi şi Katherine a făcut aceeaşi schimbare pe Twitter.

"Terminatorul" a avut mai multe amante în timpul mariajului

Site-ul american TMZ susţine că Schwarzenegger a folosit în repetate rânduri biroul său din Santa Monica pentru a se întâlni cu nenumărate femeie. O altă femeie, Gigi Goyette, în vârstă de 52 de ani, pretinde că este una din multele amante pe care Arnold le-a avut în timpul mariajului cu Maria. În 2005, publicaţia The Los Angeles Times scria că după două zile de la anunţarea campaniei pentru ocuparea funcţiei de guvernator în august 2003, Gigi Goyette a fost plătită cu 20.000 pentru "a-şi ţine gura"

Tot în 2003, campania lui Arnold a fost zdruncinată de declaraţiile a şase femei care susţineau că au fost "mângâiate îndelung" de actor pe platourile de filmare. În alte interviuri apărute de-a lungul timpului în The Los Angeles Times, alte trei femei au declarat că Schwarzenegger le-a pipăit sânii, iar alta a declarat că acesta i-a băgat mâna pe sub fustă şi i-a atins fesele.

Maria a renunţat la convingerile ei pentru Arnold

Arnold şi Maria, care s-au cunoscut cu ocazia unui turneu de tenis în 1977 şi s-au căsătorit în 1986. Maria Shriver este scriitoare şi fost jurnalist al postului NBC, având numeroase colaborări cu organizaţii şi programe de voluntariat.

Mama ei a fost sora preşedintelui american asasinat John F. Kennedy, iar tatăl ei, Sargent Shriver, a fost candidatul Partidului Democrat la funcţia de vicepreşedinte în anul 1972. Sargent Shriver a murit în luna ianuarie, la vârsta de 95 de ani.

Deşi a fost toată viaţa o simpatizantă a Partidului Democrat, Maria Shriver l-a însoţit şi sprijinit pe republicanul Arnold Schwarzenegger în campania electorală din 2003, prin care l-a înlocuit pe fostul guvernator Gray Davis. Ea şi-a sprijinit soţul să fie reales în această funcţie şi în 2006.

Căsătoria dintre Shriver şi Schwarzenegger, reprezentând o alianţă dintre un actor de la Hollywood cu un box office impresionant şi o reprezentantă a uneia dintre cele mai influente familii din Partidul Democrat din Statele Unite, a prezentat dintotdeauna un interes deosebit pentru public.

Schwarzenegger revine la actorie, Maria este încă indecisă

Schwarzenegger a declarat în luna februarie că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat recent că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

 

Luna trecută, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg practic indestructibil trimis din viitor. El pare să accepte mai uşor situaţia actuală.

 

În schimb, Maria este indecisă, puţin pierdută acum, nu ştie în ce direcţie să o ia, mai ales că recent a pierdut câteva persoane dragi ei, părinţii şi un unchi.