Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu: care-i cea mai tare?

Fiecare dintre ele reprezintă un brand, iar oricine se asociază cu numele lor are succesul garantat. Am reuşit să le facem "CV-ul" celor două dive, catalogând fiecare secţiune în parte cu un număr de stele de 1 la 5, criteriul fiind cel de "bun-simţ". Iată rezultatele:

Fiecare dintre ele reprezintă succesul TV al anilor 2000.  Au încântat privirile a sute de mii de telespectatori. Viaţa lor s-a desfăşurat sub ochii curioşi ai publicului. Între cele două a fost o competiţie acerbă. S-au invidiat, s-au certat, fiecare dintre ele crezând că e cea mai frumoasă şi cea mai deşteaptă. Eva.ro le-a analizat carierele şi le-a cotat în funcţie de comportamentul şi succesul lor de-a lungul anilor.  Citiţi şi descoperiţi cine-i cea mai tare.

 

1. Bărbaţi

 

Andreea Marin

Potrivit ziarului Libertatea, Andreea Marin s-a iubit la 17 ani cu un elev de la Seminarul Teologic din Roman, ajuns acum preot la Huşi. La vârsta de 21 de ani, Zâna s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, iar mariajul lor nu a durat decât trei ani. Cei doi au rămas în relaţii bune. În 2003, Andreea a avut o scurtă relaţie cu tânărul avocat Cosmin Corendea. Cei doi au fost fotografiaţi împreună, în pat, de un paparazzo.

În perioada 2004-2005,  Andreea a avut o relaţie cu Ion Ţiriac. În 2005, Andreea Marin începe o poveste de dragoste cu Ştefan Bănică jr., iar la începutul lui 2006, cei doi se căsătoresc în Statele Unite. De atunci sunt împreună. Primeşte patru stele pentru că a reuşit să-şi întemeieze o familie.



Mihaela Rădulescu

La 18 ani şi jumătate, Mihaela Ţiganu s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Căsnicia nu a durat mult timp. A urmat relaţia cu Dan Chişu, cel care a introdus-o în lumea televiziunii. Pe Ştefan Bănică jr. l-a cunoscut la Tele 7abc. S-au căsătorit, dar au divorţat cu scandal.  A urmat căsătoria cu Elan Schwartzenberg, divorţul de el, iar apoi relaţia cu Dani Oţil. Două stele pentru relaţia cu un bărbat mai tânăr.



2. Copii

 

Andreea Marin.

Are un singur copil cu Ştefan Bănică Jr., Ana Violeta, născută în 2007. Vedeta spune că are patru, doi copii din Africa înfiaţi prin corespondenţă în urma unei acţiuni umanitare şi fiul soţului ei dintr-o altă căsătorie.



Mihaela Rădulescu

Un băieţel cu Elan Schwartzenberg - Ayan, care i-a fost încredinţat după divorţ.




3. Silicoane

 

Andreea Marin

Nu este sigur în cazul ei că are, deşi mulţi sunt cei care cred că Andreea Marin şi-a modificat sânii, chiar dacă  nu a recunoscut niciodată. Marek Vâlcu, cunoscut medic estetician, a declarând răspicat că vedeta chiar a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru a-şi mări bustul: "Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşază foarte bine".  Primeşte două stele pentru că nu a făcut lumină în ceea ce priveşte natura sânilor ei.



Mihaela Rădulescu

Da! Are! A negat mulţi ani faptul că şi-ar fi ajustat sânii, dar în cele din urmă a recunoscut. Mărturisirea nu a venit din senin, ci ca o dezminţire a zvonurilor conform cărora şi-ar fi făcut mai multe intervenţii, la pomeţi, dar şi la nivelul taliei prin scoaterea unor coaste. "Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Mă simt mai împlinită aşa", a mărturisit Mihaela. Trei stele pentru sinceritate.

 

4. Avorturi

 

Andreea Marin


Nu se ştie cu exactitate. Primeşte patru pentru moralitate.



Mihaela Rădulescu


Se ştie că a făcut avort la vârsta de 18 ani, dar de atunci, nimic. Două stele pentru acest accident.




5. Cărţi

 

Andreea Marin


În 2009 a lansat cartea "Preţuieste viaţa", volum ce reuneşte o serie de mărturisiri personale despre viaţa ei.



Mihaela Rădulescu


În 2007 a lansat "Despre lucrurile simple" (o carte care conţine articole publicate majoritar în revista „Elle”), iar în 2009, "Nişte Răspunsuri" (cuprinde poveşti de viaţă şi iubire). Amândouă volumele au avut un mare succes la public şi nu sunt scrise prost. Patru stele pentru talent şi consecvenţă.

21 Februarie 2011