Adriana Bahmuteanu: "Speram sa iasa o fetita. Daca nu acum, mai incercam"

Dupa certuri, divorturi, impacari si procese, se pare ca s-a asternut linistea in familia Prigoana. Oamenii s-au asezat la casa lor, au un copil si acum... vine si al doilea. Grabiti oamenii acestia! Se preconizeaza un an foarte incarcat pentru Adriana si Silviu.

Dupa certuri, divorturi, impacari si procese, se pare ca s-a asternut linistea in familia Prigoana. Oamenii s-au asezat la casa lor, au un copil si acum... vine si al doilea. Grabiti oamenii acestia! Se preconizeaza un an foarte incarcat pentru Adriana si Silviu.
 
In prag de primavara, vedeta Kanal D ne povesteste despre modul in care simte acum, la a doua sarcina, cum se simte de cand este mamica lui Maximus, despre zilele de 1 si 8 martie si despre planurile de viitor ale familiei. Emotiile  sunt mari, marturiseste vedeta Kanal D pentru ca, si de data aceasta, este o sarcina cu probleme.



In schimb, nu mai are emotii cu privire la numele bebelusului. Silviu Prigoana, pasionat de numele latine, a ales de data aceasta un nume mai "normal". Micutul se va numi Darius Eduard.

Ce inseamna pentru tine 1 si 8 martie?


Mi se par sarbatori cu iz comunist. Imi amintesc cum la scoala ne puneau sa facem martisoare si felicitari pentru mamele noastre. Nu intelegeam de ce trebuie sa serbez aceste sarbatori si de ce trebuie sa-i spun mamei la comanda ca o iubesc, cand eu oricum o iubeam si ii spuneam asta de fiecare data.
Nu prea cred in aceste sarbatori.

Iti mai amintesti primul cadou pe care i l-ai facut mamei tale de 8 Martie?


Da, am si poza, eram in clasa I si am facut o felicitare pictata si i-am scris "La multi ani, mami!"

Simti altfel anul acesta zilele de 1 martie si de 8 martie, avand in vedere ca esti deja mamica si mai astepti inca un copil?


Nu, deloc. Oricum eu si Prigoana nu ne facem cadouri la sarbatori legale. Asa ca nu simt nici o diferenta. Absolut la fel: 23 august, 1 mai, 1 martie, 8 martie.... toate mi se par sarbatori comuniste.
Nu imi plac sarbatorile astea ce sunt facute de tot poporul... distractie cu forta.

"Sa-mi aduca cadouri cand simte nevoia, nu la comanda!"

Ce-ti doresti sa "primesti" de la micutul tau de Ziua Mamei?


L-as invata sa nu-mi aduca nimic. L-as invata sa-mi aduca cadouri cand simte nevoia, nu la comanda. In afara de ziua mea, nu m-ar interesa sa-mi cumpere cadouri fiindca "asa e frumos". In fiecare an primesc tone de ghiocei, zambile, martisoare. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, insa nu ma incanta foarte tare aceasta puzderie de cadouri pe care le primesti intr-o zi.
Mai bine as primi tot anul, iar in zilele astea, nu.

O sa sarbatoriti in vreun fel?


Noi avem foarte des sarbatori. Tot timpul ma intreaba lumea ce sarbatorim. Noi suntem intr-o sarbatoare perpetua: cel putin trei mese pe saptamana si cam din doua in doua weekenduri facem sau participam la cateo petrecere.

5 Martie 2009