9 vedete care s-au căsătorit cu prima lor iubire. Bono și Ali Hewson sunt împreună de 40 de ani

13 Iunie 2021
Cele mai multe căsnicii ale vedetelor se încheie cu un divorț, însă sunt unele care trec testul timpului. Unele staruri au fost suficient de norocoase încât să-și găsească marea iubire încă din adolescență sau din timpul facultății. După 30 sau chiar 40 de ani, aceste celebrități încă trăiesc o poveste frumoasă alături de prima lor iubire.

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley

Starul rock și iubita sa din liceu, Dorothea, s-au căsătorit în Las Vegas în anul 1989. Se cunosc de mai bine de 40 de ani și au împreună patru copii. Întrebat care este secretul relației sale fericite, Bon Jovi a spus că este respectul reciproc. “Și chiar ne placem unul pe celălalt. Vrem să petrecem timp împreună”, a declarat el.

Snoop Dogg și Shante Broadus

Rapperul american a întâlnit-o pe soția sa, Shante, în timpul liceului. S-au căsătorit în anul 1997 și deși au depus actele de divorț în 2004, sunt în continuare împreună și au trei copii. Și-au reînnoit jurămintele de credință în 2008 și sunt nedespărțiți de atunci.

Bono și Ali Hewson

Solistul trupei U2 și soția sa, Ali Hewson, sunt căsătoriți de peste 40 de ani și au împreună patru copii. Într-un interviu cu ocazia aniversării lor, Bono a spus că s-au întâlnit în liceu. “Eram adolescenți. Mergeam la același liceu și într-o zi am condus-o la autobuz”, a dezvăluit el.

Elizabeth Banks și Max Handelman

Când actrița Elizabeth Banks l-a cunoscut pe Max Handelman, în prima ei zi de facultate, nu s-a gândit că se vor căsători pentru că era prea tânără. „Nu mi-am cunoscut soțul și m-am gândit că este barbatul cu care o să mă căsătoresc. Ce s-a întâmplat, de fapt, este că nu am cunoscut pe nimeni altcineva care să îmi placă mai mult. Suntem pe aceeași lungime de undă și ne respectăm din toate punctele de vedere”, a declarat vedeta.

Heather Morris și Taylor Hubbell

Starul din „Glee” și soțul său, Taylor, au fost împreună în același liceu, dar relația lor a început mulți ani mai târziu, când au luat legătura pe MySpace. Actrița a simțit imediat că sunt făcuți să fie împreună. „Mi-am zis că vreau să mă mărit cu el. Vreau să mă mărit cu Taylor și să avem copii”, a dezvăluit ea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au doi copii împreună.

Samuel L. Jackson și LaTanya Richardson Jackson

Celebrul actor și soția sa, actrița LaTanya Richardson, s-au întâlnit când erau amândoi studenți la facultate. S-au căsătorit în anul 1980 și au reușit să aibă o căsnicie fericită, în ciuda faptului ca sunt doi actori cu un program încărcat. „Am crezut că o să fim un fel de Liz Taylor și Richard Burton de culoare, dar că o să rămânem împreună. Ea a avut o carieră bună. Eu am avut o carieră bună. Deci a funcționat”, a spus actorul.

Jeff Daniels și Kathleen Rosemary Treado

Actorul din „Tăntălăul și gogomanul” s-a căsătorit cu iubita sa din liceu în anul 1979. Spre deosebire de mulți alți actori de la Hollywood, Daniels a ales să își crească cei trei copii în orașul său natal din statul Michigan. „Nu am vrut să îmi cresc copiii la Hollywood sau New York - era o treabă prea importantă pentru a da greș. Cariera mea a fost pe locul doi”, a declarat actorul.

LL Cool J și Simone Smith

Rapperul american și soția sa, Simone Johnson, sunt căsătoriți din anul 1995 și au împreună patru copii. Cântărețul spune că secretul căsniciei sale de durată este faptul că sunt deschiși unul cu celălalt. „Scopul meu nu este să câștig o ceartă. Nu suntem la un curs de dezbateri. Fiecare își exprimă părerea și apoi rezolvăm problema sau trecem peste”, a spus el.

Julia Louis-Dreyfus și Brad Hall

Actrița s-a căsătorit cu iubitul său din facultate în anul 1987. A știut aproape imediat că Brad Hall este alesul. „Au fost câteva momente în care mi-am dat seama imediat că el este alesul”, a declarat actrița.
MAI MULT DESPRE: vedete, casnicie, prima iubire