8 victorii ale Monicăi Columbeanu în lupta cu Irinel

19 Aprilie 2011
Băcăuanca şi-a învins "maestrul" - cam aceasta ar fi una dintre concluziile scandalului în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, lupta supremă şi cea mai importantă fiind cea pentru micuţa Irina. Vinerea trecută, 14 aprilie, Monica a reuşit să-şi ia copilul, care i-a fost încredinţat până la finalizarea divorţului, însă până şi-a văzut visul cu ochii a trebuit să ducă lupte puternice cu cel care încă îi mai este soţ.


Chiar dacă nimeni nu se aştepta la acest deznodământ, mulţi fiind cei care o acuzau şi erau gata să o linşeze pe Monica, iată că diva a reuşit să doboare mitul omului bogat şi atotputernic. Pe tot parcursul acestui drum lung şi anevoios au existat câteva momente cheie pe care Monica Columbeanu, ajutată de oamenii din jurul ei, a ştiut să le gestioneze bine.

1. Irinel a câştigat prima bătălie

Momentul în care Irina Columbeanu a ajuns la tatăl ei, înainte de prima înfăţişare la divorţ, a fost momentul critic al acestui scandal. Monica a fost dărâmată şi toată lumea a crezut că acesta este finalul fostei Scorpii de la Izvorani. Pe data de 1 martie judecătorii din Buftea decideau ca Irina Columbeanu să-i fie încredinţată tatălui.

2. Monica Columbeanu îşi schimbă avocata

După prima înfrângere, diva face o schimbare radicală de plan şi renunţă la serviciile avocatei Zanfira Stepănescu. Cei care au preluat cazul sunt avocaţii Tripona Murgu şi Ionuţ Dojană.

3. Silenzio Stampa, o decizie înţeleaptă

Spre deosebire de soţul ei care a preferat să expună public toate "ingredientele" murdare sau mai puţin murdare din scandalul în care sunt implicaţi, Monica Columbeanu a ales să tacă. Din primul moment în care s-a aflat de demararea acestui proces de divorţ, Monica Columbeanu a refuzat orice interviu.

4. Nu a răspuns provocărilor lui Irinel

O altă mişcare înţeleaptă venită din partea Monicăi Columbeanu a fost să nu răspundă nicicum atacurilor venite din partea soţului ei. Chiar dacă acesta a făcut publice tot felul de filmuleţe în care despre Monica se spunea că şi-ar fi agresat copilul, că ar fi încercat să-şi omoare mama sau că ar fi înfometat-o pe Irina, diva a preferat să tacă.

5. Din divă în femeie normală

Opulenţa, accesoriile supradimensionate, machiajul strident şi rochiile pretenţioase au dispărut definitiv din look-ul Monicăi Columbeanu, făcând loc, în schimb, ţinutelor office, smart-casual, uneori şi accesoriilor de lux, dar fără impact vizual.

6. Dragostea pentru copil

Chiar dacă nu a existat o colaborare cu presa, Monica Columbeanu a reuşit să transmită publicului un mesaj clar: îşi iubeşte copilul şi ar face orice pentru a-i fi alături. Toate acţiunile pe care le-a întreprins au demonstrat clar că lupta pe care o dă este clar în folosul micuţei Irina. Drumurile interminabile la Izvorani, unde de fiecare dată a rămas în faţa porţilor închise, au venit să întărească spusele de mai sus.

7. Atitudinea şi alegerile făcute

Mersul la biserică, renunţarea definitivă la planurile pe care le avea în America, refuzul categoric de a participa la evenimente mondene şi grija constantă ca fiica ei să-i fie alături, au fost alte bile albe care i-au adus un avantaj Monicăi în ochii opiniei publice.

8. Momentul de glorie - Izvorani

Ultimul episod din această luptă pentru custodia a fost clar cel desfăşurat vineri, la Izvorani. Asaltată de presă şi susţinută de echipa de avocaţi, Monica Columbeanu a aşteptat mai bine de 2 ore în faţa reşedinţei care până ieri era şi casa ei. Din cauza refuzului ferm al lui Irinel, executorul judecătoresc a fost obligat să solicite ajutorul unui lăcătuş, care a distrus încuietoarea de la poartă, lăsându-i astfel drum liber Monicăi să alerge către fiica ei. Asta s-a şi întâmplat pentru că imediat ce i-a fost deschisă poarta, Monica Columbeanu a fugit să-şi găsească fiica. Au urmat momente emoţionante, transmise în direct, în care am văzut o Monica extrem de fericită că-şi ţine fetiţa în braţe şi o fetiţă extrem de apropiată de mama ei, demonstrând astfel că abuzurile şi bătăile despre care s-a vorbit atâta nu au existat niciodată.