8 vedete în bucătărie. Chiar ştiu să gătească!

22 Octombrie 2017
Acasă se relaxează în bucătărie şi prepară bucate delicioase pentru familie. Descoperă ce vedete sunt recunoscute şi pentru priceperea lor în bucătărie!

Poate nu ştiai că lui Justin Timberlake îi place să gătească sau că Lady Gaga îşi face singură ravioli în casă? Sunt câteva vedete care sunt într-adevăr pasionate de gătit şi le place să-ţi petreacă timpul în bucătărie de câte ori au ocazia.
Blake Lively este recunoscută pentru dulciurile pe care le face pentru familia ei, iar Mariah Carey se pricepe să facă pizza şi lasagna ... în lenjerie intimă.

Chiar dacă pot să-şi comande absolut orice şi pot să mănânce la restaurante de lux, unele vedete adoră să gătească acasă şi chiar se avântă să facă bucate sofisticate, nicidecum din cele mai simple. Poate nu fac asta în mod constant, însă fotografiile pe care le postează pe conturile lor de socializare dovedesc faptul că sunt pasionate de gătit şi le place să petreacă timp îm bucătărie.

Iată câteva vedete în bucătărie care adoră să facă preparate delicioase pentru familie şi prieteni!

Eva Longoria

Celebra actriţă a publicat deja o carte cu reţete de inspiraţie mexicană.

David Beckham

David Beckham găteşte de câte ori are ocazia. Îi place să facă tocăniţă de vită şi plăcintă cu praz şi pui.

Mariah Carey

Mariah Carey nu renunţă la ţinutele provocatoare nici la bucătărie! Vedetei îi place să facă acasă pizza şi lasagna.

Lady Gaga

Este îndrăgostită de bucătăria italiană şi a publicat o carte de reţete împreună cu tatăl său. Lady Gaga îşi face acasă ravioli atunci când vrea să se relaxeze în bucătărie.

Justin Timberlake

Da, Justin Timberlake ştie şi să gătească! Este pasionat de preparatele la grătar şi îi place să o ajute pe soţia sa, Jessica Biel, în bucătărie.

Taylor Swift

Celebra cântăreaţă adoră să facă plăcinte şi deserturi pe care să le decoreze frumos.

Chrissy Teigen

A publicat deja o carte cu reţete şi îi place să facă o mulţime de preparate pentru familia ei. Peştele cu lămâie la cuptor şi melcişorii cu scorţişoară (cinnamon rolls) se numără printre reţetele ei favorite.

 

Blake Lively

Blake Lively străluceşte pe covorul roşu, dar se pare că e mare maestră şi în bucătărie unde îi place să facă tot felul de reţete delicioase pentru familia ei.

MAI MULT DESPRE: vedete, vedete in bucatarie