8 vedete care au învins cancerul. Cum au reușit?

12 Octombrie 2017
Unele staruri de la Hollywood au dus o luptă crâncenă cu acestă afecțiune extrem de gravă și au reușit să o învingă. Află ce au făcut pentru a se vindeca.

Kylie Minogue

În 2005, la vârsta de 36 de ani, cântăreața australiană Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer la sân. Vedeta a fost susținută emoțional de fanii săi din întreaga lume, dar și de politicienii din țara sa natală, inclusiv de John Howard, prim-ministru la acea vreme, care a făcut o declarație de susținere. Kylie s-a operat la un spital din Melboune, apoi a făcut chimioterapie la un centru specializat din Franța. Artista s-a refăcut rapid, iar acum este perfect sănătoasă.

Robert De Niro

Îndrăgitul actor american de origine italiană a dus o luptă lungă cu cancerul de prostată și a ieșit învingător. De Niro nu a vorbit prea mult despre afecțiunea sa și a încercat să stea departe de ochii presei în perioada în care a făcut tratamentul pentru cancer. În 2003 acesta a reușit să scape de teribila boală, iar acum este perfect sănătos.

Fran Drescher

Amuzanta Fran Drescher, cunoscută pentru celebrul serial de comedie "Dădaca", a câștigat lupta împotriva cancerului uterin. Vedeta a fost supusă unei histerectomii, operație prin care este îndepărtat uterul. Această experiență dură a determinat-o pe Fran să pună bazele fundației Cancer Schmancer Foundation, prin care dorește să promoveze controalele medicale frecvente în rândul populației pentru depistarea în fază incipientă a cancerului, crescând astfel șansele de vindecare.

Sheryl Crow

Cântăreața americană a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2006, dar a reușit să învingă această afecțiune gravă. La scurt timp după ce s-a vindecat, Sheryl a declarat că această boală a făcut-o să privească viața cu alți ochi. La un an după ce a fost declarată sănătoasă, artista a adoptat un băiețel, pe care l-a numit Wyatt.

Christina Applegate

Frumoasa și amuzanta Christina Applegate, cunoscută în deosebi pentru rolul lui Kelly din serialul de succes "Familia Bundy", a primit un diagnostic crunt în 2008: cancer la sân. Pentru a putea supraviețui acestei boli extrem de grave, medicii i-au recomandat actriței o dublă mastectomie, operație prin care țesutul mamar este îndepărtat în totalitate, iar sânii sunt reconstruiți pe baza unor implanturi. La fel ca și Angelina Jolie, care a recurs la același tip de operație, Christina a descoperit că este purtătoarea mutațiilor genetice BRCA, care predispun la apariția cancerului mamar.

Sharon Osbourne

În 2002, vdeta de televiziune Sharon Osbourne, soția celebrului rocker american Ozzy Osbourne, a fost diagnosticat cu cancer de colon. După operație și chimioterapie, deși medicii îi dădeau puține șanse de supraviețuire, Sharon s-a recuperat în mod spectaculos. Vedeta s-a vindecat și și-a făcut o misiune din a-i încuraja și a le reda optimismul celor diagnosticați cu aceeași boală cruntă. 

Rod Stewart

Cântărețul britanic Rod Stewart a învins cancerul la tiroidă, care l-a adus la un pas de a-și pierde total vocea. După operație, talentatul artist a fost nevoit să învețe iar să cânte. Dar dragostea pentru muzică l-a motivat pe celebrul Rod să depășească această boală teribilă și consecințele ei nefaste. 

Cybill Shepherd

Actrița Cybill Shepherd, cunoscută pentru roluri din seriale de succes ale anilor '80, printre care "Maddie și David", a dus o luptă serioasă cu cancerul de piele. Vedeta a fost diagnosticată în 2002, iar ani buni s-a luptat să scape de această boală teribilă. Experiența ei ne îndeamnă să ne reamintim cât de importantă este protecția solară de fiecare dată când ne expunem la soare.
MAI MULT DESPRE: cancer, sanatate, vedete