8 motive pentru care Jason Momoa este cel mai bun bărbat din lume

Statistic, șansele de a găsi bărbatul potrivit sunt foarte reduse. Un studiu arată că doar o tentativă din 285.000 are succes. Din fericire, dragostea nu ține cont de studii, cifre și estimări, iar viața sfidează de multe ori logica și ne oferă și surprize plăcute.

Oricât de incredibil ar suna, există bărbați perfecți, iar Jason Momoa este dovada vie, arată Bright Side. Nu doar că are un corp perfect (și mulți bărbați obișnuiți sau celebri se pot mândri cu un fizic impecabil), dar întrunește și alte calități pe care femeile le apreciază și cu greu le găsesc însumate de un reprezentant al sexului puternic: Momoa respectă femeile, iubește animalele, îi plac copiii și are simțul umorului.

Iar lista nu se termină aici!

Iată de ce Bright Side îl consideră cel mai bun bărbat din lume!

I-a restaurat mașina de epocă soției

Dacă ești fan al actorului american în vârstă de 41 de ani, atunci știi că își iubește soția, Lisa Bonet. Recent, Momoa i-a făcut o surpriză, restaurând prima ei mașină, o piesă de colecție, un Ford Mustang din 1965. A fost un proces lung și migălos care a durat 14 ani, dar la sfârșit a făcut ca nou automobilul pe care Lisa l-a condus de la vârsta de 17 ani.

Își face timp pentru a împărtăși dragostea pe care o primește

Chiar dacă este ocupat cu filmările, starul găsește timp pentru a fi alături de cei care au nevoie de sprijin. Când a filmat pentru "Aquaman 2", el a făcut o vizită la un spital de copii. A stat de vorbă cu micuții bolnavi și cu familiile lor, i-a încurajat și a pozat cu ei.

Nu-și ascunde imperfecțiunea

Cicatricea de sub ochi care le place fanilor are o poveste urâtă. În 2008, Jason a fost atacat într-un bar cu o sticlă spartă. A fost nevoie de o operație de reconstrucție a zonei și de 140 de copci pentru ca fața lui să arate bine.

Nu se ferește să muncească din greu

Pentru a obține rolul din "Game of Thrones", Jason s-a antrenat pe brânci, speriindu-i și pe cei care făceau selecția la castinguri. Când a executat perfect un dans haka, ca un Maori adevărat, rolul a fost al lui.

Are grijă de prietenii și de rudele lui

În viața lui Jason Momoa nu sunt doar soția și copiii. Starul este foarte apropiat cu prietenii și colegii, dar este amabil cu orice persoană cu care intră în contact. De asemenea, e foarte apropiat de fiica sa vitregă, Zoë Kravitz, și nu ezită să-i spună cât de mult ține la ea.

Se pricepe la orice

Deși este cunoscut ca actor și producător, Jason Momoa are o mulșime de aptitudini. Este scriitor și regizor și știe să cânte la chitară. În plus, face cățărări pe ghețari, curse cu bicicleta pe munte, snowboarding, skateboarding și hochei.

Are simțul umorului

Deși este foarte serios în rolurile sale, în afara ecranului e un uriaș cu inimă de puști. Se ține de șotii și îi face pe cei din jurul lui să râdă cu lacrimi. La filmări destinde mereu atmosfera cu glume și fel de fel de poante.

Respectă mult femeile

Fiind crescut de o mamă singură, Jason Momoa respectă femeile. "Soția mea e o regină. Tratează-ți soția ca pe o regină. Ai grijă de ea. Stai lângă ea", a spus el cândva.