8 fiice celebre care au luat tot ce e mai bun de la tații lor

21 Februarie 2022

Copiii tind să moștenească adesea talentele părinților lor. Cei mai norocoși dintre ei chiar și frumusețea!

Nu e de ajuns să te naști într-o familie bună, e nevoie de un bagaj genetic și de propriul talent pentru a reuși în viață. Uneori, copiii vedetelor iau tot ce e mai bun de la părinții lor și ajung chiar să îi depășească atunci când vine vorba de faimă.

 

Vezi și: 10 vedete care s-au transformat radical și arată mai bine decât oricând

În această categorie intră 8 fiice celebre care au devenit cel puțin la fel de celebre ca tații lor deja actori sau artiști consacrați.

 

Iată în galerie de mai jos 8 fiice celebre care au luat tot ce e mai bun de la tații lor:


Foto: Hepta

Steven și Liv Tyler

Liv Tyler (născută Rundgren) a simțit dintotdeauna o atracție specială pentru Steven, solistul trupei Aerosmith, dar abia în adolescență a aflat că el este adevăratul ei tată.

Todd Rundgren, cântăreţul din Utopia, a crescut-o ca fiind sânge din sângele său, deși bănuise și el o legătură de rudenie între Liv și Steven: tatăl și fiica seamănă remarcabil.

John Voight și Angelina Jolie

În ciuda faptului că John Voight a fost de patru ori câștigător al Oscarului, Angelina nu s-a lăsat mai prejos datorită pasiunii mamei sale pentru cinema: obișnuia să petreacă mult timp cu copiii ei în cinematografe.

Inițial, Jolie nu și-a putut ierta tatăl că a părăsit familia, dar acum au un film împreună - Lara Croft: Tomb Raider, iar relația lor s-a îmbunătățit recent.

Don și Dakota Johnson

Dakota Johnson a ajuns faimoasă după rolul principal din Fifty Shades of Grey. Trebuia să se întâmple: ce altceva ar fi putut deveni cu precum Melanie Griffith și Don Johnson, vedeta din Miami Vice?

Dar asta nu este tot: bunica ei a fost muza lui Alfred Hitchcock, Tippi Hedren, iar tatăl ei vitreg, Antonio Banderas, a ajutat-o ​​să facă primii pași în industria filmului.

Ozzy și Kelly Osbourne

Copilăria lui Kelly a coincis cu creșterea popularității tatălui ei, faimosul star rock Ozzy Osbourne.

Familia lor a fost atât de populară, încât a fost făcut un întreg reality show, The Osbournes, despre viața lor.

De altfel, nașul lui Kelly este legendarul Elton John.

Kurt Russell și Kate Hudson

Kurt Russell este tatăl vitreg al lui Kate, dar ea și fratele ei îl numesc tată și îi mulțumesc pentru copilăria lor fericită.

"Acesta este un bărbat care și-a făcut din familia sa prioritatea numărul unu pentru toată viața lui... Am simțit puritate în toată copilăria noastră și recunoștința mea pentru dragostea lui este incomensurabilă", a scris Kate.

Paul și Stella McCartney

Legendarul Paul McCartney are cinci copii, dar numai Stella a atins adevărata faimă.

Cu toate acestea, nu a cunoscut celebritatea în muzică: ea este un designer de modă de succes care stabilește tendințe și câștigătoare a prestigiosul eveniment British Fashion Awards.

Henry și Jane Fonda

"Singura mea influență majoră a fost tatăl meu", a spus odată Jane Fonda.

Cu toate acestea, primii ani ai renumitei actrițe nu au fost deloc senini: divorțul părinților ei și sinuciderea mamei sale au lăsat o urmă asupra personalității lui Jane și i-au afectat relațiile cu bărbații.

Francis Ford Coppola și Sophia Coppola

Când Sophia era doar un regizor începător, existau temeri că lucrările ei vor fi comparate cu capodoperele tatălui său și că aceastea nu se vor ridica la nivelul lor.

Desigur, nu este ușor să-l învingi pe creatorul The Godfather, dar cariera Sophiei nu este deloc un eșec: celebrul ei film Lost in Translation a câștigat două premii Oscar.