7 vedete care sunt însărcinate. Cine va naşte în 2016?

2016 va fi un an foarte important pentru mai multe vedete care se pregătesc să nască. În ultima perioadă, câteva celebrităţi autohtone au anunțat că vor deveni mame. Pentru cele mai multe dintre acestea este o premieră.

Adela Popescu va avea un băieţel

Actriţa a povestit pe blogul ei că a dat marea veste chiar la masa de Crăciun, în familie: "Ne-am gândit că vom face anunţul în fel şi chip. Ni-i imaginam pe fiecare emoţionaţi, agitaţi, fericiţi. Aproape că am făcut pariuri dacă va plânge sau nu Ioana, dacă Bobo o să facă mai întâi o glumă, daca lui Coco o să-i tremure mâna pe furculiţă cu salata beouf când va afla, sau dacă unchiul Cristi se va umfla în pene de mândrie. Părinţii noştri, cărora le spusesem încă de când am aflat, deja se obişnuiseră cu apelativul «buni», «mamaie», «tataie». Bunica lui Radu deja îmi trimitea prăjituri şi supă cât «pentru doi», iar Radu răsufla uşurat că nu am pofte chinuitoare. Spre norocul lui (...) Vom fi părinţi, dragii noştri, şi ne-am dorit să împărtăşim cu voi vestea aceasta în perioada Crăciunului... ultimul «în doi»", a scris Adela.

Vedeta se află în al doilea trimestru al sarcinii. În primele trei luni avea zilnic stări de somnolenţă, acum ea are pofte, în special pentru portocale. "Deja sunt în trimestrul doi şi mă simt perfect. În primul trimestru, deşi nu am avut stări de vomă, ameţeli, îmi era un somn de m-aş fi culcat şi pe stradă. Acum, ca prin minune, am o energie de simt că aş putea muta munţii din loc. Deşi, de când sunt însărcinată, noi trei, chiar cred că putem să facem asta. :) Radu a plecat zilele trecute în Thailanda la filmări. Înainte de asta şi-a dorit să-şi mai vadă o dată odorul. Aşadar, am mers la ecografie. Doamne! Puţa noastră e cel mai minunat lucru din câte am văzut până acum. Ne-a făcut chiar şi cu mâna. Am lăcrimat amândoi, mărturisesc", a povestit Adela Popescu, pe blogul ei.

Sore îi scrie fetiţei nenăscute

În această primăvară, actriţa şi cântăreaţa va aduce pe lume o fetiță, pe care o va boteza Erin. Ea se teme că nu va fi o mamă perfectă, dar ştie sigur că va trăi cea mai fericită perioadă din viața sa şi a publicat pe blogul ei o scrisoare în care mărturiseşte că se teme de marea schimbare din existenţa sa. "O să fac o tonă de greşeli (la început). N-am mai fost în postura aceasta până acum şi sincer, sper că în momentul în care o să te văd, o să am acces (brusc) la toate cunoştinţele materne necesare. Sper să pot înţelege ce ai nevoie chiar dacă tu nu vei ştii să vorbeşti, sper să pot face diferenţa între un plâns de foame şi un plâns de atenţie, sper să nu ridic vocea la tine ca mamele acelea pe care le privim toţi cu sprâncenele încruntate în supermarket. Îmi doresc tare, tare mult să nu mă bag în viaţa ta – atunci când vei face greşeli, să te las să înveţi pe pielea ta, cum m-au lăsat şi pe mine părinţii mei. Cel mai tare mi-aş dori să ştiu de pe-acum reţeta unei prietenii mamă-fiică, doar ca să ai încredere în mine să îmi spui dinainte de a face o prostie mare de tot, măcar să ne consultăm. Sau, fie, după ce ai făcut-o. Dar măcar să nu ţii secret. Sincer, sper să facem faţă amândouă experienţei ce ne aşteaptă, să avem mult mai multe zile bune decât proaste şi oricum ar fi, să ştii că te iubesc tare mult, chiar şi-atunci când o să greşesc", a scris vedeta. "Sunt convinsă că acum, după ce mi-ai citit scrisoarea, eşti super încântată să pornim la drum! Ciudat sau nu, şi eu sunt, însă lasă-mă să-ţi mărturisesc ceva super-gigă secret: Mi-e teamă", a mai scris ea.

Valentina Pelinel nu dezvăluie numele tatălui

Categoric, surpriza începutului de an în lumea mondenă. Valentina a anunţat pe 4 ianuarie că este gravidă cu primul său copil, precizând că a aşteptat mai mult timp pentru a da vestea, din dorinţa de a se asigura că totul merge bine în privinţa sarcinii. "Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea", a scris Pelinel pe Facebook.
Ea nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, iar din acel moment presa mondenă a speculat că acesta ar fi Cristi Borcea, cu care fostul fotomodel ar avea o relaţie de mai mult timp.
Valentina Pelinel a fost căsătorită timp de şapte ani cu fostul deputat Cristian Boureanu. Cei doi au divorţat în 2014.

Alina Sorescu aşteaptă încă o fetiţă

Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani, căsătorită cu creatorul de modă Alexandru Ciucu au o fetiţă, Elena Carolina, născută în 2014. Anul acesta, ei vor avea încă o fiică, artista fiind gravidă în luna a şasea. "Dragii mei, sunt foarte emoționată să împărtășesc cu voi o veste frumoasă! Voi deveni mămică pentru a doua oară! Vă îmbrățișăm cu drag. Toți 4!", a scris Alina Sorescu în noiembrie, când a aflat vestea cea mare. "Noi trei vrem să vă spunem că vom fi patru. La anul, prin primăvară. Vă îmbrățișăm pe toți", a scris, la rândul lui, Alex Ciucu.
Alina a anunţat că sarcina decurge destul de bine. Recent, ea a postat pe Facebook câteva imagini cu burtica ei de gravidă, care a început să crească vizibil.

Anca Serea, la a cincea naştere

Prezentatoarea ştirilor din Sport de la Prima TV este însărcinată în luna a şaptea şi spune că ea şi soţul său, Adrian Sînă, se simt extraordinar. "Suntem foarte fericiţi, peste două luni, mai exact în aprilie, eu şi Adi vom deveni din nou părinţi. Ne-am mai dorit un copil, minim unul, maxim nu ştiu, pentru că nu am stabilit. Nu ştiu exact ce sex are bebeluşul, medicii ne-au spus că în proporţie de 70% este băieţel. Copilaşii noştri sunt şi ei împărţiţi în două tabere, în sensul că băieţii îşi doresc un frăţior, iar Sara mai vrea o surioară", a declarat ea.
Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani şi jumătate) şi pe Ava (2 ani). Vedeta de la Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher ea are doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Mirela Boureanu, din nou mămică

La mai puțin de un an dupa ce a adus-o pe lume pe Carla Maria, pe 20 februarie 2015, prezentatoarea emisinuii "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1, este din nou însărcinată. "Cea mai mare bucurie la început de an, pe lângă bucuria de zi cu zi – Carla, fetița mea veselă, vorbăreață și dinamică, este vestea că ea va mai avea un frățior sau o surioară. Este o fericire imensă tot ceea ce ni se întâmplă și o mare binecuvântare pentru mine și familia mea!", a declarat ea.
Mirela și-a dorit din tot sufletul o familie numeroasă. În trecut, vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care au împiedicat-o să aibă copii. După ce a devenit pentru prima oară mamă, ea a anunţat că îşi mai doreşte un copil. "Am avut două încercări eşuate de a face un copil, care m-au pus la pământ, psihic. Mă încerca un sentiment de invidie şi frustrare când mă uitam la cei care au copii. Nu mai conta pentru mine nimic… Decât acest lucru: să am un copil! Acum, dacă tot am început, vreau să facem şi al doilea copil. Cât de curând! Sper să mă ajute Dumnezeu", spunea ea cu un an în urmă.

Andreea Tonciu va avea o fetiţă

Vedeta în vârstă de 29 de ani şi iubitul ei, Daniel Niculescu (24 de ani), s-au mutat împreună anul trecut şi în noiembrie 2015, după ce au început să-şi facă planuri de nuntă, au anunţat că vor deveni părinţi. Ei vor avea o fetiţă, care va purta numele Rebecca Maria. Bebeluşul va fi botezat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf.  
Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care i se poate vedea burtica. "Uşor, uşor începem să creştem", a scris ea.