6 vedete din România nemachiate. Vezi ce poze au postat pe internet!

1 Aprilie 2013
În faţa camerelor de filmat şi la şedinţele foto arată impecabil, însă atunci când sunt nemachiate sunt de nerecunoscut. Este povestea vedetelor care încearcă din răsputeri să se facă remarcate cu ajutorul retuşului, dar au fost surprinse de paparazzi în momente în care nu şi-ar fi dorit să fie fotografiate.

Chiar şi aşa, există şi celebrităţi care arată la fel de bine şi machiate şi naturale.

Bianca Drăguşanu, aproape la fel de frumoasă

Vedeta a postat, de-a lungul timpului, mai multe fotografii pe Facebook în care afirma că nu este machiată. Dacă ar fi să ne luăm după câţiva cârcotaşi care i-au comentat pozele, Bianca Drăguşanu ar fi apelat la ceva machiaj chiar şi în pozele în care spune că este 100% naturală.

Dacă ne luăm după ce spune ea, putem afirma că Bianca arată la fel de bine şi fără machiaj.

Antonia arată diferit fără machiaj

Până şi Antonia, care este considerată cea mai frumoasă femeie din România, arată diferit atunci când nu se machiază. Cu toate că nu sunt diferenţe foarte mari, nu putem spune despre frumoasa cântăreaţă că arată la fel machiată şi naturală.

Inna nu foloseşte machiajul în timpul liber

Recent, Inna a postat pe internet o fotografie în care apare nemachiată. Se pare că vedeta preferă să fie cât mai naturală în timpul liber şi nu foloseşte aproape deloc machiajul atunci când nu are concerte, filmări sau şedinţe foto.

Nicoleta Luciu, aproape complet schimbată

A fost Miss România şi a pozat de mai multe ori în Playboy, însă trecerea anilor şi-a lăsat amprenta şi pe chipul Nicoletei Luciu. Cu toate că vedeta este considerată în continuare fiind printre cele mai frumoase femei din România, Nicoleta nemachiată nu prea seamănă cu Nicoleta machiată.

Ruby, nemachiată dimineaţa

Datorită hitului „Stinge lumina“ a devenit foarte cunoscută, iar apoi invitaţiile la emisiuni au venit pe bandă rulantă. Ruby a pozat şi în Playboy, iar la sfârşitul anului trecut a postat pe Facebook o fotografie în care apărea nemachiată.

Andra, nemachiată în Dubai

Începutul acestui an au prins-o pe Andra în Dubai, alături de soţul ei, Cătălin Măruţă. Pentru a le arăta fanilor cât de bine s-a simţit în vacanţă, ea a postat pe internet o fotografie în care apărea nemachiată.