5 vedete narcisiste. De ce sunt aşa preocupate de propria persoană?

22 Noiembrie 2013
Celebrităţile fac tot posibilul pentru a apărea mereu pe prima pagină a tabloidelor, însă unele vedete sunt atât de narcisiste încât fac orice pentru a arăta cât mai bine şi a fi mereu în centrul atenţiei.

Antonia poartă haine imprimate cu propriul ei chip

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, este totodată şi una dintre cele mai narcisiste persoane. Artista este atât de obsedată de imaginea ei încât a lansat o colecţie de haine pe care este imprimat chipul ei. Mai mult de atât, Antonia nu ezită deloc să poarte chiar ea aceste haine.

Trăistariu, obsedat de podoaba lui capilară

Mihai Trăistariu a devenit, peste noapte, unul dintre cei mai fericiţi români. Cântăreţul şi-a făcut implant de păr, iar de atunci se pozează zilnic în oglindă, pentru a le arăta tuturor fanilor săi cât de bine arată el acum.

Bianca Drăguşanu îşi photoshopează pozele

Bianca Drăguşanu a apelat la ajutorul chirurgului de mai multe ori, însă, pe lângă acest lucru, vedeta îşi photoshopează şi toate pozele pe car le pune pe reţelele de socializare.

Monica Gabor ţine foarte mult la dinţii ei

Obsedată de imaginea ei este şi Monica Gabor. Pe lângă faptul că nu bea cola şi cafea, Monica Gabor merge foarte des şi la dentist, pentru a-şi albi dinţii.

Mihaela Rădulescu este mândră de felul cum arată

Fosta vedetă de la Antena 1 postează zilnic pe pagina ei de Facebook fotografii în care apare aproape dezbrăcată. Ţinând cont că nu mai este la prima tinereţe, Mihaela Rădulescu arată foarte bine pentru vârsta pe care o are, însă chiar şi aşa, diva este obsedată de imaginea ei, intrând recent într-un conflict cu Marina Almăşan, din cauza abdomenului vedetei.