5 vedete feminine care nu pot face copii. Momentele grele prin care au trecut!

6 Iunie 2013
Infertilitatea reprezintă, pentru multe vedete, atât internaţionale, cât şi din România, un adevărat coşmar. În ţara noastră există celebrităţi care nu au reuşit să nască pe cale naturală, însă nu s-au dat bătute, iar unele au reuşit să aibă urmaşi.

Diana Dumitrescu divorţează pentru că nu poate face copii

Zilele trecute, în presă a apărut o informaţie care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată: Diana Dumitrescu a anunţat că va divorţa de Ducu Ion. Potrivit tabloidului Click, unul dintre motivele despărţirii celor doi a fost lipsa unui copil.

Gabriela Cristea s-a despărţit de Marcel Toader pentru că nu putea rămâne gravidă

Principalul motiv pentru care Marcel Toader şi Gabriela Cristea au ales să pună capăt relaţiei l-a reprezentat faptul că vedeta nu putea rămâne însărcinată. „Ne-am dorit un copil, am tot încercat, ne-am străduit, suntem apţi să facem un copil din punct de vedere fiziologic, dar nu s-a întâmplat. Mi-am făcut analize genetice şi orice medic ridică din umeri. Am dat mii de euro pe analize, medicii nu au ce să facă. Ne-au spus să facem feritilizare in vitro şi Marcel nu este de acord cu acest lucru“, a spus Gabi Cristea în cadrul emisiunii WOWbiz.

Gabriela Szabo s-a resemnat

A avut o viaţă sportivă aproape perfectă, reuşind să câştige foarte multe medalii internaţionale, însă pe plan personal, lucrurile nu au fost tocmai roz pentru Gabriela Szabo. Atleta a încercat de mai multe ori să devină mămică, însă problemele de sănătate nu au lăsat-o să aibă propriul ei copil. Până la urmă, Gabi Szabo a spus că renunţă la acest gând, împăcându-se cu ideea că nu poate avea urmaşi.

Teo a adoptat o fetiţă

Teo a adoptat, în urmă cu nouă ani, o fetiţă care la acea vreme avea doar trei luni de zile. Odată cu trecerea anilor, Teo a realizat că Maia este cel mai frumos lucru care i se putea întâmpla. Legătura dintre vedetă şi fetiţa ei este una foarte puternică, iar atunci când Maia avea aproape trei ani, Teo i-a spus acesteia că este adoptată. La un moment dat au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Teo a doptat-o pe micuţa Maia deoarece vedeta nu poate face copii.

Simona Pătruleasa, singura care recunoaşte

Vedeta a primit, în trecut, un diagnostic crunt din parea medicilor: „Nu poţi avea copii“. „În momentul acela cade cerul pe tine şi simţi că o iei razna. A căzut ca un trăznet vestea. Nu m-am putut obişnui cu ideea. A fost un moment greu, am suferit enorm. M-am gândit la varianta unei mame-surogat, m-am interesat dacă la noi în ţară e posibil să apelez la aşa ceva. M-am gândit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a putea avea un copil“, a spus Simona Pătruleasa.

Până la urmă, vedeta de la Kanal D a apelat la fertilizarea in vitro şi a adus pe lume o fetiţă pe care şi-o dorea foarte mult. „Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus... Şi cel din urmă a fost cel mai greu cu medicamentaţie şi injecţii, pe care mi le făceam singură în abdomen, după calculele mele, 300 de injecţii dureroase şi traumatizante“, a dezvăluit vedeta.