5 vedete din România şi mamele lor. Cine arată mai bine?

20 Ianuarie 2015
Vedetele feminine din ţara noastră sunt mândre de mamele lor şi nu ratează nicio ocazie de a le prezenat pe acestea întregii lumi. Nu doar o dată, celebrităţi precum Laura Cosoi sau Adela Popescu au recunoscut că au nişte mame frumoase.

Laura Cosoi i-a urat mamei "La mulţi ani" pe Facebook

Zilele trecute, Laura Cosoi a postat pe internet o fotografie în care apare alături de mama ei. "Ea este mămica mea care mă acoperă cu dragoste din prima clipă în care mi-a dat viaţă! La mulţi ani, mamă! Ce noroc să te am", a scris vedeta la descrierea fotografiei.

Mama Adelei Popescu, prezentă pe reţelele de socializare

Recent, Adela Popescu şi-a anunţat fanii că mama ei s-a apucat de învăţat limba engleză. "Lume, lume! Veste mare am pentru populație! Mama mea, Doina Popescu, nu doar că are Facebook, Instagram, mail... De astăzi s-a apucat și de limba engleză! Nici nu pot să vă spun cât sunt de mândră de ea", a scris Adela Popescu pe Facebook.

Bianca Drăguşanu, în parcare alături de mama ei

În toamna anului trecut, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de mama ei în parcarea unui mall. "Mama mea scumpă şi dragă, fiinţa pe care o iubesc până la cer şi înapoi", a fost descrierea fotografiei.

Inna, colinde alături de mama ei

La sfârşitul anului trecut, Inna a mers la Pro FM însoţită de mama ei. Cele două au interpretat împreună un colind.

Mama Antoniei, la fel de frumoasă ca artista

Poate cea mai frumoasă mamă de vedetă, Denise Iacobescu reuşeşte să atragă privirile tuturor. Mama Antoniei este aproape la fel de frumoasă ca artista, semn că Antonia a avut cu cine semăna.