5 vedete din România fotografiate cu copiii în braţe imediat după ce i-au născut

27 Martie 2015
Bucuria de a devenit mămică nu poate fi comparată cu nimic, iar vedetele care au născut pentru prima dată au ţinut morţiş să se fotografieze cu copiii lor imediat după ce i-au adus pe lume.

Raluca Arvat, fotografiată alături de Andreea Esca

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a născut, zilele trecute un băieţel. Raluca Arvat a fost vizitată de mai multe vedete de la Media Pro, printre care şi Andreea Esca, alături de care s-a fotografiat.

Amna, alături de copil şi de soţ

În vara anului trecut, Amna a adus pe lume un băieţel, iar prima fotografie pe care a făcut-o după ce a născut a fost realizată în spital, alături de soţul ei şi de copilul lor.

Carmen Brumă, cu copilul în braţe

Anul trecut, la mijlocul lunii mai, Carmen Brumă şi Mircea Badea au devenit părinţi, prima fotografie cu micuţul fiind postată pe Facebook de Carmen Brumă, imediat după ce a născut.

Oana Ioniţă, fotografie cu naşul

În urmă cu aproape un an de zile, Oana Ioniţă a devenit mama unui băieţel de nota 10. Prima fotografie din spital îl găseşte alături de Oana Ioniţă pe Mihai Găinuşă, naşul copilului.

Dana Rogoz este mămică de un an de zile

Pe 1 martie 2014, Dana Rogoz a devenit mămică, fiind foarte fericită de acest lucru. Prima poză pe care şi-a făcut-o cu băieţelul ei a fost la doar câteva ore după ce a născut.

MAI MULT DESPRE: fotografie, copil, vedete, Romania, nascut