5 vedete din România care şi-au vândut suferinţa pentru popularitate

27 Februarie 2014
Vedetele din întreaga lume se gândesc, aproape non-stop, ce să mai facă pentru a fi mereu în centrul atenţiei. De la ştiri inventate, până la pictoriale sexy şi chiar nud, celebrităţile apelează la orice tertipuri pentru a ţine prima pagină a tabloidelor.

Nici vedetele din România nu sunt departe de celebrităţile din străinătate şi apelează la aceleaşi trucuri pentru a fi băgate în seamă, de cele mai multe ori fiind invitate în emisiunile de divertisment pentru a spune prin ce drame au trecut în trecut.

Oana Lis, violată de tatăl ei

Soţia lui Viorel Lis a fost invitată, zilele trecute, la emisiunea „La Măruţă“, de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre o perioadă tristă din viaţa ei. Oana Lis a afirmat că a avut o copilărie dramatică şi că a fost violată de tatăl ei, un om deosebit de violent care, de altfel, i-a grăbit şi moartea soţiei lui.

„Eu am fost terorizată de el. Îmi spunea că mă omoară, că se omoară şi că o să-l am pe conştiinţă. Nu pot să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat la vârsta de 15 ani, nu pot. Şi acum merg la psiholog. E foarte dureros, nu poate înţelege decât cineva care a trecut prin ce am trecut eu“, a spus Oana Lis.

Cătălin Botezatu şi problemele sale interminabile de sănătate

Sfârşitul lunii ianuarie l-a găsit pe Botezatu internat la o clinică din Turcia, el fiind suspect, pe lângă problemele pe care le are la inimă, că are şi o tumoră la creier. Deoarece iniţial s-a spus că are probleme foarte grave de sănătate, iar acum Botezatu spune că este cât de cât bine şi a început deja să iasă în cluburi, gurile rele spun că acesta a inventat faptul că are probleme doar pentru a-i face reclamă clinicii din Turcia la care a mers.

Minciunile Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a devenit, în ultimii ani, cea mai mediatizată vedetă, iar oricât ar contesta-o unele persoane, emisiunile la care apare diva sau cele în care se vorbeşte despre ea sunt lider de audienţă. Cu toate că acum pare că Bianca Drăguşanu este îngenuncheată şi că nimeni nu o mai place, vedeta continuă să fie în centrul atenţiei, cu sau fără voia ei, iar emisiunile despre viaţa ei fac deliciul telespectatorilor. Însă, toată lumea se întreabă cât este adevărat şi cât este minciună în viaţa Biancăi.

Printre poveştile Biancăi Drăguşanu se regăsesc cele în care era manipulată de oamenii din jurul ei şi cele în care se plângea că a fost bătută de foştii ei iubiţi.

Teo, la spital înainte de emisiune

Teo a avut, fără doar şi poate, probleme grave de sănătate. Vedeta chiar a declarat că, dacă nu se opera, murea. „Mi-am făcut un dar de Crăciun - sănătatea şi viaţa mea. Operaţia care trebuia să fie de o oră a durat cinci ore, pentru că s-a găsit o pungă de puroi în abdomen care mi-a pus viaţa în pericol. Putea să pocnească oricând şi să dau ortu' popii“, a spus, la începutul acestui an, Teo Trandafir.

Însă, în toamna anului trecut, înainte de a intra în emisie, Teo a ajuns de urgenţă la spital, iar gurile rele au spus atunci că vedeta profită de problemele ei de sănătate pentru a creşte audienţa emisiunii ei de la Kanal D. „Acum vin de la perfuzii. Am tensiunea mică, deoarece de la anumite medicamente pentru stomac, îţi scade tensiune. Mă simt ca o gazelă pe câmpie. Femeile care leşină sunt un model în viaţă. Sunt bolnavă“, a afirmat atunci Teo.

Simona Traşcă, bătută şi violată în tinereţe

Simona Traşcă, alias Pamela de România, a vorbit, nu doar o dată, despre dramele din viaţa ei. Vedeta a afirmat că, pe vremea când era doar o adolescentă, a fugit de mai multe ori de acasă, deoarece era bătută de tatăl ei, pe motiv că are ochii verzi şi nu ar fi copilul lui.

Mai mult de atât, ea a afirmat că a fost şi violată în urmă cu mai mulţi ani. „Ne-au băgat în maşină, ne-au dus la hotel şi m-au violat. Mi-au zis că dacă mai plâng mă taie şi mă aruncă în lac“, a povestit Simona Traşcă la „Acces direct“.