5 vedete care s-au certat cu fanii pe Facebook. Află de la ce au pornit conflictele!

17 Iulie 2013
Vedetele din România şi din întreaga lume petrec foarte mult timp pe Facebook, încercând să fie în permanenţă aproape de fani. Din această cauză apar şi momente în care celebrităţile sunt puse în dificultate de postările fanilor.

Andreea Bănică le-a spus mai multor femei că sunt proaste

Artista a postat în weekend pe Facebook un filmuleţ în care apărea pe o bancă alături de un om care dormea acolo. Criticată de fani pentru postarea făcută, Andreea Bănică a afirmat că acel om nu era un om al străzii, ci doar se odihnea puţin pe bancă.

În momentul în care fanii au început să-i vorbească urât, Andreea a reacţionat, spunându-le mai multor femei că sunt proaste şi că nu gândesc deloc.

Antonia, criticată pentru o poză cu Ştefan Stan

Antonia foloseşte destul de des pagina de Facebook pentru a discuta cu fanii ei, însă au existat şi momente în care în urma discuţiilor dintre ea şi public au ieşit scântei.

După ce a postat o fotografie cu Ştefan Stan, mulţi fani au sărit la gâtul cântăreţei, însă Antonia nu a rămas indiferentă. „V-am ascultat părerile, sfaturile şi comentariile! Dar asta nu vă dă niciun drept să îmi jigniţi prietenii sau persoanele care fac parte din viaţa şi munca mea de zi cu zi! Cine nu este de acord cu mine poate foarte bine să îmi dea un-friend“, a răspuns solista.

Andreea Marin, acuzată că-şi modifică pozele în Photoshop

Andreea Marin a postat pe contul ei de Facebook, în primăvara acestui an, o fotografie realizată pentru o celebră revistă pentru bărbaţi. Imaginea apărea la puţin timp după ce în presă se scrisese că „Zâna surprizelor“ s-ar fi îngrăşat, iar în fotografie părea mai slabă. Fanii au observat imediat diferenţele şi au acuzat-o pe vedetă că pozele au fost modificate în Photoshop.

Răspunsul Andreei Marin a fost unul tăios, afirmând că machiajul, rochia şi decorul au făcut ca poza să fie una specială, nu una normală.

Elena Gheorghe s-a certat cu fanii din cauza prăjiturilor macarons

În luna mai, cântăreaţa a postat pe Facebook o fotografie în care ţine în mână o cutie cu macarons, în timp ce se pregătea să muşte dintr-una dintre prăjituri. Un fan a acuzat-o că se pozează cu aceste prăjituri doar pentru că ele costă foarte mult. „Macarons, nişte porcării scumpe, cât snobism. Dacă erau la preţ de eugenii nu te pozai cu ele“, a scris fanul.

„Dragă, m-am pozat şi cu pufuleţi. E rău că îmi place să mănânc macarons? Dacă nu-ţi convin pozele şi gusturile mele nu e un capăt de lume! Eu fac poze cu lucruri care îmi plac, nu ţin cont de preţ“, i-a spus Elena Gheorghe fanului.

Bianca Drăguşanu şi-a acuzat fanii că sunt analfabeţi

După ce a fost atacată în nenumărate rânduri pe pagina ei de Facebook, Bianca Drăguşanu a reacţionat. La începutul anului, vedeta a postat pe reţeaua de socializare un mesaj care i-a adus mai multe injurii ca niciodată. „Fac un sondaj să văd câţi proşti mascaţi au timp să-şi dea cu părerea pe pagina mea. Acest mesaj este dedicat celor idioţi, analfabeţi, frustraţi, tâmpiţi, complexaţi şi pentru care viaţa lor reprezintă o mare plictiseală generală. Aştept reacţiile voastre penibile prin care vă autodescrieţi“, a scris Bianca.