5 poveşti de dragoste începute pe platourile de filmare

14 Octombrie 2014
Emisiunile TV par a fi adevărate agenţii matrimoniale pentru vedetele din România. Majoritatea celebrităţilor se cunosc pe platourile de filmare şi încep să flirteze până când devin un cuplu.

Vladimir Drăghia, îndrăgostit de partenera de la „Dansează printre stele“

Văzuți deja ca o pereche între care e posibil să se înfiripe ceva, Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic, partenera lui de la „Dansează printre stele“ sunt foarte apropiaţi.

În cea mai recentă ediţie a emisiunii, Vladimir chiar a declarat că există riscul de a se îndrăgosti de Elena.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au îndrăgostit la Pro TV

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, cei de la Pro TV pregăteau de zor cadrele pentru emisiunea de revelion. Atunci, ei i-au propus Biancăi Drăguşanu să facă striptease alături de un bărbat cu priză la publicul feminin.

Bianca Drăguşanu l-a ales pe Victor Slav, iar din acel moment între cei doi a pornit o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri. Cei doi s-au căsătorit, au divorţat, iar acum formează din nou un cuplu.

CRBL s-a căsătorit cu Elena, coregrafa lui de la „Dansez pentru tine“

De şapte ani de zile, CRBL (Eduard Mihai Andreianu) formează un frumos cuplu cu Elena, pe care a cunoscut-o în primul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“. Atunci, el era concurent, iar ea coregrafă. După doar un an de relaţie, cei doi s-au căsătorit, iar în anul 2010 a venit pe lume şi primul copil al cuplului, Ecaterina Alesia.

Radu Vâlcan se iubeşte cu Adela Popescu

Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea în urmă cu aproximativ patru ani de zile, iar de atunci sunt de nedespărţit. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi se iubesc ca în prima zi.

Smiley şi Laura Cosoi s-au cunoscut la Buftea

Laura Cosoi s-a iubit cu Smiley timp de cinci ani de zile, însă în urmă cu aproximativ doi ani de zile au decis să se despartă. Cei doi s-au cunoscut la Buftea, pe platourile de filmare ale serialului „Cu un pas înainte“, iar principalul motiv pentru care s-au despărţit pare a fi acela că artistul nu-şi dorea să se căsătorească şi să aibă copii.