5 fotografii stupide postate de Kim Kardashian

13 Februarie 2018
Vedeta este recunoscută pentru fotografiile sale deocheate pe care are grijă să le livreze fanilor din când în când. Doar pentru a le incita imaginația.

Poate ești un mare fan al clanului Kardashian sau poate că toate aceste personaje te lasă absolut rece. Însă, cum știm că fac mare vâlvă și le place să incite fanii pe conturile lor de socializare, am ales să căutăm acele postări care nu au nicio noimă.

5 fotografii stupide postate de Kim Kardashian

Kim Kardashian, sexy lângă coșul de gunoi

Să înțelegem că este reclamă la Fendi, dar cu coșurile de gunoi ce a avut? Probabil că și acelea costă o avere dacă le analizăm puțin.

Kim Kardashian, reclamă la ruj

Încearcă să nu te uiți prea jos pentru că rujul contează. Așa anunță Kim Kasrhashian un ruj care urmează să fie lansat. Original mod, nu? Numai că informația se pierde pe ”culmile versanților” și nu prea vede nimeni rujul :))

Kim Kardashian, topless pozată de fetița sa, North

Vedeta a ținut cu tot dinadinsul să le arate fanilor o fotografie făcută de fiica sa, North de 4 ani. Bineînțeles că în fotografie apare Kim topless, iar în dreptul postării vedeta ține să precizeze fotograful. 

Kim Kardashian, fotografie inocentă pe plajă

Nu că nu am înțelege exact motivul pentru care a postat această fotografie, însă este mult mai amuzant faptul că în dreptul ei, vedeta îi mulțumește make-up artistului pentru că îi păzește mereu ”spatele”. 

Kim Kardashian când se plictisește

Cine mai reușește să posteze o asemenea fotografie fără nicio noimă și să strângă peste un milion și jumătate de like-uri? Nimeni alta decât Kim Kardashian! Ce face plictiseala din om!

MAI MULT DESPRE: vedete, divertisment, Kim Kardashian