5 bărbaţi celebri care-şi adoră soţiile

15 August 2017
În vreme ce multe căsnicii se destramă destul de uşor la Hollywood, unele cupluri sunt mai îndrăgostite ca niciodată. Care sunt bărbaţii celebri de la Hollywood care-şi adoră soţiile?


Bono de la U2 şi Robert Downey Jr. sunt doar doi dintre bărbaţii despre care s-a spus de foarte multe ori că îşi adoră soţiile şi nu se feresc să îşi exprime sentimentele. Chiar dacă toţi au trecut prin perioade foarte dificile, aceste cupluri sunt mai puternice decât oricând şi nu se feresc să îşi exprime în public iubirea şi respectul pe care-l au unul faţă de celălalt.


Iată care sunt cei 5 bărbaţi celebri care-şi adoră soţiile!

Bono de la U2

Chiar dacă trecut prin momente grele împreună, celebrul solist al trupei U2 este unul dintre acei bărbaţi care îşi adoră soţia. Bono şi Ali Hewson s-au cunoscut de pe vremea când erau amândoi studenţi în Dublin, prin anii '70 şi s-au căsătorit în 1982.

"Nu m-aş fi legat la cap cu căsătoria dacă nu aş fi cunoscut pe cineva atât de special cum este Ali. Mă face să mă simt complet", declară solistul trupei U2.

Hugh Jackman

"În momentul în care am cunoscut-o pe Deb am ştiut că ea este aleasa inimii mele", spunea actorul într-un interviu. Hugh Jackman a cunoscut-o pe Deborra-Lee Furness în 1995 pe platourile de filmare a unui serial australian.

În ciuda diferenţei de vârstă (13 ani), cei doi se simt perfect împreună, iar actorul vorbeşte mereu cu multă dragoste şi respect despre dragostea vieţii lui. "Nu am fost niciodată atât de sigur de ceva în toată viaţa mea. Dar pe ea o simt cu adevărat şi este cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată", declară actorul.

Tom Hanks

Cei doi sunt împreună din 1988, iar actorul i-a fost alături Ritei Wilson şi în momentul dificil când a fost diagnosticată cu cancer mamar.

"Când am întâlnit-o pe Rita am înţeles pe deplin ce înseamnă să fii căsătorit cu persoana care trebuie. Este acea senzaţie plăcută de libertate şi simţi că totul vine de la sine", a declarat actorul.

Robert Downey Jr.

După ce a avut perioade dificile în care s-a luptat cu drogurile, actorul a început să se recupereze în momentul în care a întâlnit-o pe Susan Levin. "Puteam să fiu demult oale şi ulcele dacă nu ar fi apărut ea în viaţa mea", declara actorul.

Jeff Bridges

Jeff Briges a cunoscut-o pe Susan Geston în 1974 în Montana, în vremea când era chelneriţă. Avea ochii negri şi nasul rupt în urma unui accident de maşină, îşi aminteşte actorul, spunând despre acel moment că ar fi fost dragoste la prima vedere.

Sunt căsătoriţi de 40 de ani şi o iubeşte la fel de mult pentru felul ei special de a fi.