4 vedete din România obsedate de fostele iubiri. Ce fac?

7 Noiembrie 2014
Dragostea ne împinge, de multe ori, să recurgem la anumite gesturi pe care în mod normal nu le-am face, iar despărţirile cad, uneori, ca un trasnet peste noi. Au simţit acest lucru pe pielea lor şi câteva vedete care au o devenit obsedate de fostele iubiri.

Andreea Tonciu îl sună şi îl vizitează pe Mitea

În urmă cu doar câteva luni de zile, după ce se vorbise intens de o posibilă nuntă a lor, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au anunţat că s-au despărţit. Cei doi au format un cuplu timp de şase ani şi jumătate şi, chiar dacă nu mai sunt împreună, bruneta a anunţat, în direct la TV, că încă îl sună pe fostul ei iubit şi chiar s-a mai întâlnit cu acesta.

Cei de la Libertatea anunţă că vecinii lui Mitea au văzut-o pe Andreea Tonciu la uşa sportivului, iar apropiaţii celor doi spun că ea îl iubeşte în continuare, dar el o evită, deoarece este implicat într-o nouă relaţie.

„Am văzut-o pe Andreea bătând de mai multe ori la uşa lui Mitea, doar că el nu i-a răspuns. Ea s-ar împăca cu el, chiar dacă nu vrea să recunoască acest lucru, din orgoliu. Îi este dor de el şi-l caută“, spun prietenii celor doi.

Oana Zăvoranu nu reuşeşte să-l uite pe Pepe

În ultimii ani, de când au divorţat, Oana Zăvoranu a încercat fără succes să treacă peste despărţirea de Pepe. Între timp, Pepe şi-a făcut o nouă familie alături de Raluca Pastramă, are o fetiţă şi mai aşteaptă un copil.

Deşi este fericit, cântăreţul nu reuşeşte să scape de Oana Zăvoranu, aceasta atacându-l la fiecare apariţie în public. Cei doi au avut şi mai multe procese, toate câştigate de Pepe, iar ţinta principală a atacurilor Oanei este acum Raluca, soţia artistului.

Andreea Bălan îl atacă mereu pe Keo

De când s-au despărţit, Andreea Bălan nu ratează nicio ocazie de a-l ataca pe Keo, fostul ei iubit care a înşelat-o, timp de un an de zile, cu Misty. După ce a vorbit de mai multe ori despre Misty, recent cântăreaţa l-a atacat şi pe Keo.

De Halloween, Misty a decis să se deghizeze în mireasă, lucru care a deranjat-o cumplit pe Andreea Bălan. Imediat după ce a văzut poza cu Misty, Andreea Bălan a postat pe Facebook un mesaj prin care încerca să-l atace pe fostul ei iubit.

„Un bărbat slab nu poate fi cu o femeie puternică. Nu ar şti ce să facă cu ea. Da, eu sunt o femeie foarte puternică“, a scris cântăreaţa pe celebra reţea de socializare.

Anda Adam o imită pe Bianca Drăguşanu

Victor Slav şi Anda Adam s-au iubit timp de mai mulţi ani, iar imediat după ce s-au despărţit, coprezentatorul de la „Dansează printre stele“ a început o relaţie cu Bianca Drăguşanu, care i-a devenit şi soţie pentru câteva luni. Chiar dacă au divorţat, cei doi însă sunt un cuplu, iar această relaţie a dat-o peste cap pe Anda Adam.

Cântăreaţa nu a reuşit să treacă peste despărţirea de Victor Slav, a avut numai relaţii de scurtă durată, s-a tuns şi s-a vopsit ca Bianca Drăguşanu, iar acum se iubeşte cu un tânăr despre care tabloidele spun că seamănă foarte mult cu Slav.