4 vedete care au slăbit spectaculos. Cum au reuşit şi cum se menţin?

7 Octombrie 2014

Orice femeie îşi doreşte să aibă un corp de invidiat, însă nu toate reuşesc acest lucru. Unele vedete se chinuie chiar să slăbească, iar atunci când reuşesc apar în presă şi dezvăluie secretele care le-au ajutat să scape de kilograme.

Rita Mureşan joacă squash şi mănâncă echilibrat

În urmă cu aproximativ un an de zile, Rita Mureşan şoca pe toată lumea. Vedeta slăbise 40 de kilograme, iar nimeni nu înţelegea cum s-a întâmplat acest lucru. „Eu am slăbit într-un an de zile, nu într-un timp record. Am slăbit foarte mult după moartea mamei mele. Am făcut acupunctură, am ţinut dietă. De un an nu mai mănânc carne. Nu mai vreau să slăbesc, am 68 de kilogame“, spunea în vara acestui an, Rita Mureşan.

Zilele trecute, vedeta a povestit la WOWbiz şi cum se menţine acum în formă. „Merg des la un salon unde îmbrac un costum special de slăbit. Pe lângă asta, mănânc echilibrat şi joc des squash“, a afirmat Rita Mureşan.

Raluca Bădulescu a slăbit 57 de kilograme

În vara acestui an, Raluca Bădulescu vorbea cu reporterii de la Pro TV şi îi anunţa că a reuşit să scape de 57 de kilograme după ce şi-a micşorat stomacul.

„Sunt foarte fericită, sunt alt om. Nu am fost niciodată atât de slabă. Îmi pare rău că nu am făcut această operaţie la 20 de ani“, a spus, în vară, Raluca.

Cu doar câteva luni înainte să facă aceste declaraţii, Raluca Bădulescu afirma că face analize trimestriale pentru a nu se îngrăşa la loc. „M-am apucat şi de gimnastică. Merg de două ori pe săptămână şi fac sport, electrostimulare şi bag masaj tot timpul“, afirma vedeta.

Oana Radu a pierdut 60 de kilograme

Cântăreaţa Oana Radu este, de departe, una dintre femeile din România care merită aprecierea tuturor. După ce a ajuns să cântărească aproape 120 de kilograme, artista s-a decis să facă o schimbare in viaţa ei. În aproximativ doi ani de zile, vedeta a reuşit să slăbească aproximativ 60 de kilograme.

„Am ţinut o dietă hiperproteică, am făcut zilnic sport, masaj anticelulitic, iar pe lângă toate acestea, am folosit un supliment alimentar care accelerează arderile corporale. Voi avea toată viaţa mea predispoziţie la îngrăşare şi va trebui să am mereu grijă ce mănânc“, ne spunea, în luna mai a acestui an, Oana Radu.

Minodora a slăbit 30 de kilograme

De mai bine de doi ani de zile, Minodora s-a pus pe slăbit, iar rezultatele sunt vizibile. Cântăreaţa a reuşit să scape de 30 de kilograme cu ajutorul nutriţioniştilor şi al antrenorilor de fitness.

Minodora a afirmat că a reuşit să se menţină după ce a slăbit cu ajutorul salatelor şi al grătarelor din piept de pui.