4 cupluri de vedete care se căsătoresc în acest an

29 Aprilie 2015
Nu foarte multe vedete au anunţat că se pregătesc de nuntă în acest an, însă unele au făcut pasul cel mare şi îşi vor uni destinele în 2015.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cununie civilă pe 30 aprilie

În ultima zi a lunii aprilie, cele două vedete vor merge la Primăria Sectorului 4 pentru cununia civilă. Petrecerea va avea loc la un local din Pipera, acolo unde vor participa aproximativ 140 de persoane.

Din păcate, printre invitaţi nu se va regăsi tatăl Gabrielei Cristea, vedeta fiind certată de mai mulţi ani cu acesta.

Anda Adam se mărită pe 7 iunie

La sfârşitul anului trecut, Anda Adam afirma că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche şi că a primit inelul de logodnă de la un tânăr afacerist din Constanţa, Sorin Andrei, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Artista a ales deja şi data nunţii, iar evenimentul va avea loc pe 7 iunie.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, nuntă în toamnă

Cele două vedete au vorbit recent la Antena Stars despre nunta lor, afirmând că fericitul eveniment va avea loc în toamna acestui an.

“O să fie o nuntă în acest an, spre toamnă. Va fi o nuntă restrânsă. Vrem o locaţie în aer liber, la capelă. Să fie cât mai natural. Ne imaginăm aşa un cort, cu o pădurice de luminiţe. Nici măcar rochia nu am ales-o. Am încercat să ne uităm pe modele. Oricum, nu o să vadă rochia până în ziua nunţii”, a spus Adela Popescu.

Antonia şi Alex Velea abia aşteaptă să facă nunta

Potrivit presei tabloide, Antonia şi Alex Velea s-ar fi logodit weekendul trecut, însă artista a negat acest lucru, afirmând că încă nu a divorţat de Vincenzo. "Urmează să divorţez cât mai repede. Important este că ne-am înţeles în privinţa acestui fapt", a spus Antonia.

Din câte se pare, Antonia abia aşteaptă să divorţeze pentru a se putea căsători în acest an cu Velea, alături de care are şi un băieţel.