2014, anul despărţirilor printre vedetele din România

9 Aprilie 2014
Anul 2014 nu a început deloc bine pentru celebrităţile din ţara noastră, în primele luni ale acestui an multe cupluri destrămându-se.

Cristian Boureanu a anunţat că divorţează de Valentina Pelinel

La doar câteva săptămâni după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora Valentina Pelinel l-ar fi înşelat în trecut pe Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, politicianul a anunţat că divorţează de soţia lui. „După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim“, a scris Boureanu pe Facebook.

Problemele pentru cuplul Boureanu-Pelinel au început încă din toamna anului trecut, când cei doi au pierdut o mare parte din avere, fiind executaţi silit pentru datoriile făcute la bancă. mai mult de atât, se pare că Boureanu a luat decizia de a pune capăt mariajului şi în urma unor bănuieli că Valentina îl înşeală cu un milionar din America.

Maia Morgenstern divorţează de cel de-al doilea soţ

La doar o zi după ce Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au anunţat că divorţează, şi actriţa Maia Morgenstern a spus că se desparte de cel de-al doilea soţ al ei.

Dumitru Băltăţeanu, soţul artistei, a decis săptămâna trecută să părăsească locuinţa conjugală. Între cei doi interveniseră neînţelegerile, însă, oricât a sperat vedeta că va putea salva căsnicia, se pare că nu a reuşit acest lucru.

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit

După o relaţie care a durat mai bine de şapte ani de zile, Andreea Bălan şi Keo au anunţat că s-au despărţit. Cei doi cântăreţi au dat vestea în urmă cu o săptămână, după ce timp de mai multe luni în presă se specula că ei nu mai formează un cuplu.

„Da, e adevărat, ne-am despărţit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Şi presa a contribuit la această despărţire, fiind forţaţi să luăm o decizie în acest sens. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune“, a spus Keo.

Victor Slav a divorţat de Bianca Drăguşanu

La începutul acestui an, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Bianca Drăguşanu, deşi era căsătorită cu Victor Slav, a petrecut câteva zile la Paris în compania fostului ei iubit, Adrian Cristea. Atât Cristea, cât şi Bianca, au confirmat că au fost plecaţi împreună, iar Victor Slav a anunţat că divorţează de soţia lui. La începutul lunii martie, s-a pronunţat divorţul.

Raluca Moianu a divorţat la sfârşitul lunii ianuarie

În ultima săptămână a lunii ianuarie, după 15 ani de căsnicie, Raluca Moianu şi soţul ei au divorţat.

„Sunt liniştită acum şi îmi e bine. Nu e uşor să te desparţi de cineva după 15 ani, dar am făcut-o în linişte, pentru că nu avem nimic să ne reproşăm. Aşa am hotărât noi că e mai bine separaţi. Nu am avut nimic de împărţit. Fiecare are casa lui, maşina lui, firma lui, aşa că lucrurile sunt foarte clare între noi şi ne înţelegem aşa cum am stabilit“, a spus Raluca Moianu.

Alex Velea a scăpat de nevastă pentru a se iubi cu Antonia

Deşi s-au despărţit încă de anul trecut, Alex Velea şi soţia lui, Ana, au divorţat la notar în prima săptămână a lunii ianuarie. Solistul a devenit astfel un bărbat liber şi se poate iubi cu Antonia, alături de care formează un cuplu de mai bine de un an de zile.

În luna noiembrie a anului trecut, Alex Velea a avut o discuţie finală cu soţia lui, în care au negociat termenii divorţului. Ana a cerut 100.000 de euro pentru a se despărţi de artist, însă Alex i-a spus că nu îi poate oferi decât 30.000 de euro, pentru a-şi plăti Facultatea de Medicină şi pentru a-şi deschide o sală de fitness.

Alina Puşcaş și Viktor Bieltz s-au despărțit la mai puţin de un an de la nuntă

Una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz-ul autohton a devenit doar o amintire. Alina Pușcaș a vorbit cu lacrimi în ochi, la emisiunea "Acces direct", despre această decizie, precizând că divorţul său este unul civilizat şi că are un mare respect pentru soţul ei. Ea a menţionat că, deși s-au despărţit după aproximativ un an de căsnicie, motivul nu a fost infidelitatea.

Prezentatoarea TV s-a despărțit de soțul ei în octombrie 2013, însă divorţul va fi pronunţat la sfârşitul acestei luni. Ei erau căsătoriţi din mai 2013.

"Ne-am separat de anul trecut, am avut câteva tentative şi încercări de reîmpăcare dar, într-un final, am decis că este mai bine să punem punct relației. Eu şi Viktor am stabilit ca la sfârşitul lunii aprilie să rezolvăm și partea de acte de divorţ în varianta amiabilă, la notar", a declarat Alina Pușcaș.