15 vedete care nu consumă niciodată alcool. Au luat cea mai bună decizie!

Nu o să-ţi vină să crezi, dar sunt foarte multe vedete care nu consumă alcool. Fie au renunţat, fie nici măcar nu au fost atrase de băuturile alcoolice.


Viaţa lor alertă şi petrecerile numeroase pe care trebuie să onoreze cu prezenţa ne lasă de înţeles că vedetele se scaldă în şampanie sau cocktailuri. Însă, se pare că un număr destul de mare de vedete de la Hollywood nu consumă deloc alcool, nici măcar la evenimentele mondene la care îşi fac apariţia.
Unele au renunţat după ce au avut probleme cu alcoolul, în schimb ce alte vedete nici măcar nu au fost tentate să facă cunoştinţă cu băuturile alcoolice. De exemplu, despre frumoasa actriţă Blake Lively se spune că nici măcar nu a gustat vreodată alcoolul. Iată care sunt vedetele de la Hollywood care nu consumă niciodată alcool:

1. Kim Kardashian

Chiar dacă a "bătut" toate cluburile alături de Paris Hilton se pare că diva nu este deloc atrasă de băuturile alcoolice. Nu ai zice, din moment ce petrecerile se ţineau lanţ în urmă cu câţiva ani, însă Kim se pare că ţine mai mult la siluetă, ten şi sănătate, refuzând consumul de alcool.

2. David Beckham

Probabil că acum nu te mai miri de ce îmbătrâneşte frumos David Beckham! Fostul fotbalist se pare că nu obişnuieşte să consume băuturi alcoolice şi alege să aibă o viaţă foarte activă cu mult sport, de aici şi corpul perfect pentru care mulţi bărbaţi îl invidiază şi multe femei îl admiră.

3. Blake Lively

Se spune că frumoasa actriţă nici nu a consumat vreodată alcool. În orice caz, ea a declarat în nenumărate rânduri că nu consumă deloc alcool, dar îi place să îl folosească la reţetele sale. În schimb, este pasionată de mâncare şi îi place foarte mult să gătească pentru familia ei!

4. Bradley Cooper

Chiar dacă joacă excelent roluri de beţiv, dacă îţi aminteşti de "Hangover", Bradley Copper s-a declarat împotriva consumului de alcool şi droguri, pe care a încetat să le mai folosească de la vârsta de 29 de ani, după cum a declarat pentru GQ magazine. Actorul are acum 41 de ani şi consideră că atunci a luat cea mai bună decizie pentru cariera sa. "Am fost la o petrecere şi am dat intenţionat cu capul de podea. Uite, ce cool sunt eu, îmi spuneam în timp ce am repetat mişcarea ... Mi-am petrecut acea seară la spital cu o pungă de gheaţă, aşteptând medicii să-mi coase rana", a declara actorul despre momentul în care a luat decizia de a renunţa definitiv la alcool.

5. Robert Downey Jr.

După ce a avut probleme serioase cu alcoolul şi drogurile, Robert Downey Jr. a renunţat definitiv la aceste obiceiuri în 2005. De atunci, actorul s-a orientat către sport, fiind un fan înfocat al practicii yoga.

6. Jennifer Hudson

A declarat în nenumărate rânduri că nu a consumat alcool în viaţa ei şi nici nu este deloc curioasă. Rolurile în care întruchipa personaje dependente de tot felul de substanţe şi alcool au fost foarte grele pentru ea, după cum a declarat în interviurile acordate.

7. Tyra Banks

"Nu am consumat niciodată droguri, dar am gustat puţin alcool pe la 12 ani şi asta a fost tot", a declarat vedeta într-un interviu. Admirată de milioane de femei pentru tenul său imaculat, Tyra consideră că alcoolul este dăunător pentru sănătate şi pentru piele.

8. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu consumă alcool pentru că acesta distruge tenul. Şi are dreptate dacă ne luăm după studiile efectuate până în prezent. La vârsta de 47 de ani, Jennifer Lopez arată mai bine decât în tinereţe, însă recunoaşte că este foarte atentă la alimentaţie, face mult sport şi nu consumă alcool.

9. Jada Pinkett Smith

După ce a băut două sticle de vin stând pe canapea, frumoasa actriţă a luat hotărârea de a renunţa definitv la alcool. "După ce am băut două sticle de vin de una singură, stând pe canapea, mi-am zis <<Jada, cred că ai deja o problemă>>", a declarat actriţa despre momentul în care a luat decizia de a renunţa la alcool.

10. Chris Martin

Solistul trupei Coldplay a renunţat la alcool în timpul mariajului cu Gwyneth Paltrow. Chiar dacă acum sunt divorţaţi, se pare că Chris Martin şi-a menţinut acest obicei, deoarece nu obişnuieşte să consume alcool.

11. Naomi Campbell

Este foarte strictă în privinţa alimentaţiei sale. Naomi Campbell nu consumă deloc alcool, ba mai mult a renunţat şi la zahăr, de dragul tinereţii fără bătrâneţe. Efectele se văd, deoarece modelul arată foarte bine la 46 de ani.

12. Eric Clapton

După ce a avut probleme serioase cu drogurile şi alcoolul, cunoscutul chitarist a renunţat definitiv la aceste obiceiuri în 1987.

13. Kim Catrall

Chiar dacă ne-am obişnuit cu ea din "Sex and The City", unde Samatha sorbea zilnic câte un Cosmopolitan, se pare că Kim Catrall este total împotriva consumului de alcool. Celebra actriţă a decis în urmă cu mulţi ani să renunţe la alcool, deoarece îi dădea mari dureri de cap.

14. Shania Twain

Nu consumă alcool şi urmează o dietă vegetariană. Nu este de mirare că Shania Twain arată atât de bine la faţă, chiar dacă are deja 51 de ani.

15. Natalie Portman

S-a declarat în nenumărate rânduri fericită pentru că în adolescenţa ei nu existau Twitter şi Facebook, astfel că a putut să bea liniştită fără să apară în fotografii compromiţătoare, care fac înconjurul lumii. Însă, actriţa care este un fan al dietei vegane a decis să renunţe la consumul de alcool.