15 vedete care au învins anxietatea

17 August 2018
Faptul că ești o personalitate cunoscută în întreaga lume nu te scutește de aceleași probleme pe care le poate avea orice om, ba, uneori, problemele pe care le au de rezolvat le pun viața în pericol. Aceste vedete au învins anxietatea!

Citește mai jos despre 15 vedete care au învins anxietatea:

Oprah Winfrey

Într-un interviu acordat în anul 2013, Oprah a recunoscut că problemele de anxietate de care suferea aproape că i-au cauzat o cădere nervoasă. „La început făceam totul pe repede înainte și treceam fără să bag de seamă de la un lucru la altul. Atunci când mi-am dat seama ce se întâmplă, mi-am spus: Dacă nu mă calmez începând chiar de acum, voi avea probleme mari.”

Kourtney Kardashian

La Kourtney, crizele de anxietate erau însoțite de stări de rău și vomă: „Atunci când anxietatea atinge punctul culminant, simt ca și cum corpul meu ar arde neîncetat calorii, de-a lungul întregii zile. În astfel de zile încerc să evit cofeina, alcoolul și să nu consum prea mult zahăr – în principiu, orice mi-ar putea agrava starea”, a scris Kourtney pe blogul personal.

Busy Philipps

Vedeta din „Cougar Town” a discutat pe canalele de socializare despre problemele sale iar podcast-urile pe care le-a realizat și în care a expus dificultățile cu care se confruntă, au ajutat-o să-și controleze anxietatea. „Nu-mi mai este rușine de anxietatea mea, o știe toată lumea și nu mi-e rușine cu asta”, a declarat Philipps într-un articol din revista People. „Fac eforturi constante în fiecare zi și nu las anxietatea să-mi strice ziua.”

Kristen Stewart

Cunoscuta actriță din seria „Twilight” a avut atacuri de panică în adolescență și trăiește cu teama că acestea ar putea reveni. Într-un interviu acordat revistei Elle, în anul 2016, Kristen a declarat că reușește să-și țină anxietatea sșub control. „Sper că totul va merge bine de acum înainte și am încredere că viața este frumoasă și că voi fi bine, indiferent de ce se va întâmpla.”

Adele

Anxietatea dobândită în viața de turneu este o problemă pe care artiștii trebuie să o înfrunte adesea. „Îmi este frică de public”, a declarat Adele, într-un interviu pentru revista Rolling Stone. „În timpul unui concert pe care l-am susținut la Amsterdam, am fost atât de stresată încât am fugit pe ieșirea de incendiu. ...Trebuie să fac față cumva. Dar nu-mi plac turneele. Pățesc foarte multe atacuri de panică.”

Missy Elliott

Înaintea recitalului din pauza finalei Super Bowl din anul 2015, Elliott a suferit un atac de panică grav și a avut nevoie de asistență medicală. Chiar înainte de începutul recitalului, ea s-a încurajat: „Mi-am spus că dacă pot să fac acest prim pas, atunci următorii pași vor fi așa cum trebuie”, a declarat Missy pentru revista Billboard. „Am știut că numai cu ajutorul lui Dumnezeu am putut să-mi revin și să duc recitalul la bun sfârșit. ”

Kim Kardashian West

Nivelul de anxietate crește atunci când se află la volan. Terapia dar și alte stategii, cum ar fi exerciții de respirație, au ajutat-o: „Îmi doresc să scap de anxietate și să mă bucur de viață...nu am avut niciodată atacuri de panică și îmi vreau viața înapoi”, a declarat ea într-un dintre episoadele serialului despre familia sa.

Kristen Bell

Vedeta de film și televiziune ia medicamente împotriva depresiei și anxietății încă din copilărie. Într-un interviu din 2016 a declarat că „iau medicamente și în prezent și nu mi-e rușine s-o recunosc, pentru că mama mi-a spus: dacă nu te simți bine, vorbește cu doctorul tău, vorbește cu un psiholog, trebuie să faci totul ca să te ajuți.”

Ellie Goulding

Atunci când începeau atacurile de panică, Ellie își acoperea fața cu o pernă, ca să nu fie văzută în public. „Cred că scânteia care îmi declanșa atacurile de panică era faptul că nu aveam suficientă încredere în mine, îmi era teamă că nu cânt așa de bine cum credea lumea”, s-a confesat Ellie într-o postare. „Și, pe măsură ce presiunea creștea, îmi era tot mai teamă să nu-i dezamăgesc pe cei din jurul meu și inclusiv pe mine.”

Emma Stone

În copilărie, atacurile de panică erau foarte intense, a mărturisit artista în cartea „I am Bigger Than My Anxiety.” „Pe la vârsta de 7 ani, eram convinsă că imobilul în care locuiam ardea din temelii. Puteam să simt căldura flăcărilor”, a declarat Emma într-un interviu pentru revista Rolling Stone. „Nu aveam halucinații, dar simțeam o apăsare puternică în piept, simțeam că nu pot să respir, ca și cum se apropia finalul lumii. Trăiam într-o stare continuă de anxietate.”

Miley Cyrus

Transformată dintr-un copil într-un idol al generației tinere, Miley Cyrus a declarat revistei Marie Claire că problemele de anxietate au apărut încă de la începutul carierei sale și a făcut-o chiar să anuleze cîteva concerte. „Obișnuiam să fiu împreună cu prietenii mei și mă gândeam că ar trebui să mă distrez de minune. Dar mă simțeam ca și cum aș fi căzut într-o gaură adâncă din care nu mai reușeam să ies.”

Sarah Silverman

Cunoscuta comediană a explicat într-un interviu acordat revistei Glamour cum este atunci când ai un atac de panică. „Fiecare respirație devine un chin. Te simți ca și cum ai fi pe cale să mori. Și chiar ești pe cale să mori. Este îngrozitor. Și, după ce atacul se termină, rămâi cu deprimarea.”

Lena Dunham

Pentru Lena, cele mai bune metode pentru a combate această boală sunt terapia și exercițiile fizice. „Acelora care se luptă cu anxietatea le spun următoarele: știu că este înnebunitor atunci când oamenii îți spun să faci sport și am avut nevoie de 16 ani de tratament medicamentos ca să înțeleg asta. Dar mă bucur că am făcut-o.”

Demi Lovato

Anxietatea nu se manifestă doar pe scenă. Chiar și dacă ești anonimă într-o mulțime de oameni este suficient ca să se declanșeze un atac de panică, a declarat vedeta Disney Channel pentru revista Nylon. „Urăsc să fiu în atenția publicului la unele evenimente. De aceea nu-mi plac decernările de premii. Uneori, un admirator vine și mă ia în brațe și atunci, în mod automat, mâ închid în mine și încep să am hiperventilație.”

Rachel Bloom

O metodă excelentă de a lupta împotriva anxietății este cu ajutorul meditației, a declarat actrița pentru revista Glamour. „Atunci când sunt pe cale să intru într-o spirală de anxietate, mă simt ca și cum m-aș balansa pe marginea unei piscine și, dacă îmi bag un deget înăuntru, mă voi scufunda cu totul. Deci, trebuie să-mi mențin echilibrul. Pentru a putea să fac asta, am recurs la exercițiile de meditație.”  

MAI MULT DESPRE: vedete, anxietate