13 cele mai trăsnite condiţii ale vedetelor în caz de divorţ

27 Octombrie 2017

Toată lumea ştie că rata de divorţ de la Hollywood este extrem de mare, de aceea multe vedete au semnat contracte prenupţiale pentru a-şi proteja imaginea şi banii.

Atunci când are loc un divorţ între celebrităţi, întreaga lume o ia razna, iar bârfele sunt primele care apar. Diply ne prezintă 13 de cupluri celebre şi condiţiile pe care şi le-au pus în caz de divorţ. Cu siguranţă îţi vor părea nebuneşti!

Katie Holmes şi Tom Cruise

Katie Holmes l-a făcut pe Tom Cruise să semneze un contract prenupţial prin care îl obliga să îi plătească 3 milioane de dolari pentru fiecare an de căsătorie. De pe urma mariajului lor ea a obţinut 15 milioane de dolari şi 400.000 dolari pe an pentru fetiţa lor.

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Încă sunt căsătoriţi, însă în cazul unui divorţ, Jessica va primi de la soţul său 500.000 de dolari dacă acesta o înşală.

Tiger Woods şi Elin Nordegren

Cei doi au semnat un contract prenupţial prin care Elin primeşte 100 milioane de dolari în cazul în care Tiger Woods o va înşela, şi ştim cu toţii scandalul de infidelitate în care a fost implicat, nu?

Steven Spielberg şi Amy Irving

Când cei doi s-au căsătorit, au făcut un contract prenupţial pe un...şerveţel. Atunci când au divorţat, Amy a primit 100 milioane de dolari, adică jumătatea din averea lui Steven, pentru că judecătorul a declarat că acea tentativă de contract nu este validă.

Mariah Carey şi Nick Cannon

Nimic nu a fost confirmat, însă există zvonul conform căruia cei doi au semnat un contract prenupţial cu un acord de confidenţialitate. Nici unul dintre ei nu ar putea discuta despre viaţa lor privată după divoţ. În cazul în care lui Nick îi scapă ceva va fi amendat cu 250.000 de dolari, iar Mariah cu 500.000 de dolari.

George Clooney şi Amal Alamuddin

Actorul valorează peste 220 milioane de dolari, aşa că Amal a avut grijă să îl determine să semneze un contract prenupţial. Deşi nu se cunosc multe detalii despre asta, se zvoneşte că Amal ar primi 20 milioane de dolari dacă cei doi vor divorţa.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas

Prin contractul prenupţial pe care cei doi l-au semnat, Catherine Zeta-Jones va primi 2,8 milioane de dolari în cazul unui divorţ şi un bonus de alte 5 milioane dacă el o va înşela.

Jay Z şi Beyoncé

Ambii câştigă o mulţime de bani, aşa că, evident, au semnat un contract prenupţial. Beyoncé primeşte 5 milioane de dolari pentru fiecare copil pe care îl are, iar în caz de divorţ ea va deveni cu 1 milioan de dolari mai bogată pentru fiecare an pe care l-au petrecut împreună ca soţ şi soţie.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller

Actorul are multe căsătorii la activ, iar contracte prenupţiale pe măsură! Se pare că în cazul lui Brooke, acesta a presupus primirea a 500.000 de dolari doar pentru că ea a spus da şi a primit alţi 300.000 de dolari pentru fiecare an de căsătorie împreună. După divorţ, aceasta a mai primit 100.000 de dolari pentru a putea să se mute şi dreptul deplin de proprietate a maşinii pe care o conducea la momentul repectiv.

Britney Spears şi Kevin Federline

Cântăreaţa l-a făcut pe Kevin să semneze un contract prenupţial prin care a cerut ca orice cadou cu o valoare mai mare de 7000 de dolari să fie însoţit de un document legal în care se va specifica cui îi va rămâne după divorţ.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Cu siguranţă ştii că cei doi au fost pe punctul de a se căsătpori, însă contractul prenupţial a intervenit între ei. Se pare că Ben nu a vrut să îl semneze din cauză că una dintre clauze îi interzicea să înşele. În acest caz, J. Lo ar fi primit jumătate din câştigurile actorului. Unele surse spun că Ben ar fi cerut 5 milioane de dolari pentru a se însura cu ea şi că pe parcursul eventualului mariaj ar fi trebuie să facă sex de 4 ori pe săptămână.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan

Fondatorul Facebook pare extrem de fericit cu iubita lui soţie, însă chiar şi aşa aceştia au semnat un fel de contract prin care el cere ca o dată pe săptămână şi minim 100 de minute să poată sta singur în apartamentul său sau la sediul Facebook.

Charlie Sheen şi Denise Richards

Căsătoria dintre cei doi a durat 4 ani, ambii fiind de acord să semneze un contract prenupţial. Prin el s-a specificat faptul că oricare dintre ei poate obţine 4 milioane de dolari în cazul în care este înşelat.