12 actriţe care au jucat rolurile vieţii lor atunci când erau însărcinate

7 Septembrie 2017

Ştiai că Sarah Jessica Parker aştepta un copil atunci când filma pentru sezonul cinci al serialului "Totul despre sex"? Iată şi alte vedete care au apărut în filme în timp ce erau gravide!

Capacităţile actorilor de a-şi juca cu brio rolurile sunt de invidiat. Uneori, aceştia primesc o sarcină extrem de dificilă: aceea de a-şi ascunde propria lor sarcină.

Iată 12 actriţe care au avut roluri de excepţie în ciuda situaţiei în care se aflau:

Sursă foto: brightside

January Jones, Mad Men

Actriţa a luat destul de mult în greutate în timpul filmărilor, dar scriitorii au pretins şi au dat vina pe conflictul ei marital din film. De asemenea, machiajul special aplicat, inclusiv o bărbie falsă şi straturi suplimentare de îmbrăcăminte au ajutat la mascarea sarcinii, deşi pregătirea dura aproximantiv 5-6 ore de fiecare dată.

Emily Blunt, Fata din tren şi Pădurea

Emily a aflat că era însărcinată la începutul filmărilor pentru Fata din tren şi a decis să păstreze totul secret. Ea a spus că sarcina a ajutat-o să joace aşa rolul personajului ei care era instabil emoţional. Ea mai trecuse prin această experienţă când a jucat în filmul Pădurea. În ambele filme a jucat rolul unor femei care şi-au dorit cu disperare să aibă copii, dar nu au putut avea.

Courteney Cox, Friends

Sezonul final al acestul serial a găsit-o pe actriţă în 5 luni de sarcină. Chiar dacă a purtat haine lejere, sarcina nu a putut fi ascunsă de fiecare dată.

Reese Witherspoon, Bâlciul deșertăciunilor

Rochiile somptuoase în culori închise cu talie înaltă a ajutat-o foarte mult pe actriţa din Vanity Fair să îşi ascundă sarcina. Atunci când era necesar, ea stătea în spatele unor piese de mobilier sau nu era filmată toată aproape niciodată.

Angelina Jolie, Schimbul

Filmul s-a dovedit a fi foarte stresant pentru actriţă, între ea şi personajul ei care şi-a pierdut fiul s-a creat o legătură emoţională şi ea şi-a dorit să devină mamă din nou. După câteva luni de la încheierea filmărilor, Angelina a născut gemeni.

Scarlett Johansson, Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

Sarcina actriţei a adus modificări la programul de lucru al întregii echipe. Toate scenele cu ea au fost filmate primele, dar ea obosea foarte repede, ceea ce a îngreunat procesul de filmare. Apoi s-a lua decizia de a fi sprijinită de dubluri ale corpului său.

Drew Barrymore, Din greşeală împreună

Actriţa a aflat că era însărcinată după câteva zile de la semnarea contractului de film. Startul filmărilor a fost amânat, iar momentul în care Drew a apărut în primele sale scene, burtica era deja vizibilă. Designerii de costume au fpcut mari eforturi pentru a se asigura că publicul nu o să îşi dea seama de asta.

Helena Bonham Carter, Sweeney Todd

Şansele ca tu să îţi fi dat seama că actriţa era gravidă sunt foarte mici, însă bustul ei cu siguranţă nu a putut fi trecut cu vederea.

Sarah Jessica Parker, Totul despre sex

Actriţa a aflat că era însărcinată în primele zile de filmare pentru sezonul 5. Stiliştii şi echipa de filmare au făcut tot ce s-a putut pentru a ascunde starea ei. Au îmbrăcat-o cu haine largi şi au adăugat accesorii în scopul de a distrage atenţia de la burtă. Din păcate, s-a decis să limiteze sezonul doar la 8 episoade.

Kate Winslet, Divergent

În timpul filmărilor pentru acest film, Kate era în luna a cincea de sarcină. Hainele închise la culoare şi unghiurile camerei alese cu grijă au ajutat să îşi ascundă foarte bine sarcina.

Blake Lively, Secretul lui Adaline şi Din adâncuri

Deşi era gravidă, Blake a luat parte la unele cascadorii riscante în "Din adâncuri". Şi-a jucat rolul aproape pâna la final şi a avut o dublură doar în ultimele două săptămâni de filmare.

În schimb, pentru "Secretul lui Adaline", ea a continuat să joace până la final în condiţii normale, în comparaţie cu alţi actori care au cerut regim special.
 

Lena Headey, Urzeala tronurilor

În timp ce filma finalul sezonului al 5-lea din "Urzeala tronurilor", actriţa era însărcinată în cinci luni. Producătorii au fost nevoiţi să apeleze la o dublură pentru a filma o scenă în care cruda Cersei să apară fără haine. A durat 3 zile până să iasă totul perfect, iar cei care au vizionat nici nu şi-au dat seama că aceasta era însărcinată şi nici că a avut un alt corp în locul ei.