10 vedete care s-au schimbat radical: Cine arată mai bine acum?

Timpul nu poate fi păcălit; puţini oameni reuşesc să-l întoarcă în favoarea lor, în rest, toţi suntem supuşii lui. Trecerea anilor lasă semne şi asupra vedetelor, iar schimbările fizice majore pe care acestea le-au suferit demonstrează că îmbătrânirea este un proces inevitabil.

Puţini îşi mai amintesc care erau vedetele din filme, emisiuni şi muzică la începutul anilor 2000.
Piesele pe care le cânta Avril Lavigne nu mai sunt difuzate de MTV, iar tinerii din "American Pie" au cel puţin 40 de ani acum. Multe dintre starurile debutului de mileniu au ieşit din prim-plan, altele au rămas în centrul atenţiei, dar toate arată altfel astăzi.

Chiar dacă starurile dispun de toate posibilităţile financiare pentru a frâna apariţia ridurilor şi a părului alb, de la operaţii estetice până la cele mai sofisticate tratamente de înfrumuseţare, în multe cazuri aspectul fizic nu poate masca trecerea anilor.
Pentru vedetele care erau foarte tinere în urmă cu mai bine de 15 ani se numeşte maturizare. Pentru cei care erau atunci la maturitate este îmbătrânire, dar asta nu înseamnă că nu arată bine pentru vârsta lor, dimpotrivă.

Bright Side a publicat o serie de imagini care demonstrează cât de mult s-au schimbat starurile au cunoscut celebritatea. Vedete precum Kylie Minogue, Jessica Simpson, Pink şi John Travolta au trecut printr-o tranformare notabilă de la începutul anilor 2000 şi până în prezent.
Iată, aşadar, cine a trecut cu bine testul timpului.

Kylie Minogue

Cântăreaţa australiană a împlinit în luna mai 50 de ani, dar nu-şi arată deloc vârsta. În iunie, ea a filmat fără machiaj pentru un videoclip, dovadă că schimbările sale de ordin fizic o avantajează. Ţinând cont că la 37 de ani a trecut şi prin experienţa dură a cancerului de sân, Kylie are toate motivele să se simtă perfect în pielea ei.
După ce a folosit timp de mai mulţi ani Botox, vedeta susţine că îşi menţine tenul cu o cremă foarte ieftină, care costă doar 4,50 euro. Însă ea apelează şi la o procedură extremă, care dă rezultate foarte bune - tratamentul cu unde radio.
Aceasta implică bombardarea tenului cu frecvenţe radio, subţiind foarte puţin ţesuturile, astfel că pielea se întinde şi arată tonifiată.
După şase şedinţe efectuate cu celebrul dermatolog Nilam Patel, Kylie a trecut în faza de întreţinere, în timpul căreia trebuie să mai facă o şedinţă mai lungă, de o oră, la interval de câteva luni. Procedura nu este invazivă şi acţionează doar asupra straturilor exterioare ale pielii, fără vreun efect negativ. În plus, asigură un efect de relaxare, deseori pacienţii adormind în timpul şedinţelor mai îndelungate.
Potrivit Daily Mail, mai multe vedete urmează acest tratament cu un cost de 280 de euro pe şedinţă, printre acestea numărându-se Amanda Holden, Nicole Scherzinger şi Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girl.

Courteney Cox

Actriţa în vârstă de 54 de ani şi-a scos fillerele cu ser care îi întinereau chipul, actriţa preferând să fie din nou cât mai naturală posibil. Ea a declarat pentru revista New Beauty că nu-i plăcea cum arăta şi că anul trecut s-a decis să renunţe la aceste intervenţii estetice. "Mi-am scos toate fillerele. Mă simt mai bine pentru că arăt aşa cum sunt eu. Cred că acum arăt mai mult aşa cum eram înainte. Sper", a mărturisit Cox. "Lucrurile se schimbă. Totul decade, iar eu încercam să opresc asta, dar mă făcea să arăt fals", a mai spus actriţa.
La început, ea a folosit injecţiile puţin, mai mult din curiozitate, şi a început să-i placă efectul lor. Apoi a ajuns să le folosească prea mult. "Nu-ţi dai seama de asta pentru că o faci treptat, până când observi că nu mai arăţi cum trebuie. Ai nevoie de mişcare pe faţa ta, mai ales dacă ai un ten subţire cum am eu. A trebuit să mă obişnuiesc cu ideea că orice mişcare de pe faţa mea produce riduri şi că injecţiile nu sunt aliatul meu", a mai spus vedeta din "Friends".
Actriţa recunoaşte că înaintarea în vârstă e un proces dur, mai ales la Hollywood, unde "eşti obligat să ţii ritmul": "Cred că în general este greu să îmbătrâneşti. Eu mă simt ca la 34 de ani. Nu-mi dau vârsta asta. Mă simt mai bine ca în toată viaţa mea. Am mai multă grijă de mine acum. Dar Hollywood-ul face toată treaba asta mai grea. Am crescut cu ideea că aspectul este cel mai important lucru. Asta e trist, pentru că mi-a făcut multe probleme. Încercam din răsputeri să ţin pasul şi de fapt am greşit mai mult", a mărturisit ea.

Jessica Simpson

În 2014, cântăreaţa a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria's Secret. Acum, la 38 de ani, ea nu se fereşte să pozeze fără machiaj, ba chiar a mers mai departe, iar în luna mai şi-a făcut un selfie imediat după ce s-a trezit din somn. Imaginea o arăta pe Jessica aşa cum este ea înainte de a se machia şi chiar dacă nu mai are strălucirea pe care o capătă când foloseşte trusa de farduri, este de apreciat faptul că nu îşi modifică pozele, lucru care poate fi verificat şi în alte fotografii pe care ea le-a mai publicat pe reţeaua de socializare.

Pink

Alecia Beth Moore are acum 38 de ani şi doi copii. Chiar dacă este mult schimbată faţă de anii 2000, ea se consideră o femeie normală şi este mândră că nu a slăbit după ce a născut. Spre deosebire de toate vedetele care după ce nasc trec imediat la dietă şi se apucă să facă mişcare ca să scape de kilogramele în plus, Pink nu se dezminte şi a declarat, în stilul ei nonconformist, că a rămas o femeie obişnuită şi că nu se grăbeşte să slăbească.
În februarie 2017, la şase săptămâni după ce a născut al doilea ei copil, cântăreaţa a postat pe Instagram un selfie în care apărea alături de antrenoarea sa personală, Jeanette Jenkins, în prima zi de antrenament la sală. "Ziua 1!!!!!!!! Hai s-o fac şi pe asta (a şasea săptămână după naştere şi n-am slăbit încă deloc!!!! Sunt normală!", a scris Pink lângă imaginea publicată.

John Travolta

Starul s-a schimbat mult de când a jucat în "Pulp Fiction". La 64 de ani, Travolta arată clar mai îmbătrânit, dar rămâne un actor de top şi se bucură de o căsnicie reuşită cu actriţa Kelly Preston. Cuplul a trecut printr-o tragedie în 2009, când fiul lor, Jett, în vârstă de 16 ani, a murit în timp ce se afla cu familia în vacanţă, în Bahamas. Travolta a fost răvăşit multă vreme după această întâmplarte nefericită. "Am făcut tot ce am putut pentru a-l păstra pe Jett în viaţă. Am văzut că încă mai avea puls, chiar dacă era slab, şi am făcut tot ce am putut. I-am făcut respiraţie artificială timp de 20 de minute", a declarat el atunci. Această pierdere dureroasă l-a marcat pe Travolta, dar actorul şi soţia lui au reuşit să-şi păstreze echilibrul. Ei au acum trei copii, Jett, Ella Bleu şi Benjamin Travolta.

Lucy Lawless

Actriţa care a devenit celebră în '90, după ce a jucat în serialul "Xena, prinţesa războinică", arată diferit acum, la 50 de ani. În comparaţie cu apariţiile din anii trecuţi, când încă mai păstra ceva din look-ul sexy cu care a cucerit o mulţime de fani, actriţa s-a mai îngrăşat, dar asta nu înseamnă că nu arată bine pentru vârsta ei, iar diferenţa faţă de look-ul din trecut este explicabilă, ţinând cont de anii care au trecut de atunci. Pe de altă parte, Lucy Lawless şi-a păstrat atitudinea pozitivă şi, zâmbitoare şi relaxată, iar asta contează întotdeauna mai mult decât aspectul fizic.

Avril Lavigne

Cântăreaţa canadiană are acum 33 de ani şi, evident, arată mai matură decât în anii 2000, când domina topurile muzicale cu piesele ei. Ea a trecut printr-o experienţă foarte dificilă după ce în decembrie 2013 a aflat că este infectată cu Lyme. Vedeta crede că a fost muşcată de o căpuşă în primăvara acelui an. Apoi a zăcut în pat timp de cinci luni, în casa ei din Ontario, şi a pierdut mult timp preţios fiindcă a primit multiple diagnosticuri greşite. Abia după opt luni un medic i-a identificat afecţiunea şi a putut începe tratamentul adecvat.

Thomas Jane

Cunoscut din filme precum Boogie Nights (1997), "The Thin Red Line" (1998) şi "The Punisher" (2004), actorul are acum 49 de ani. Vârsta îşi spune cuvântul, Thomas arată îmbătrânit. În 2011 el a divorţat de Patricia Arquette, cu care a fost căsătorit cinci ani.

Sarah Michelle Gellar

Greu de crezut, dar actriţa cunoscută pentru rolurile din serialul "Buffy, spaima vampirilor" și din filmele "I Know What You Did Last Summer" şi "Cruel Intentions" are acum 41 de ani! Sarah arată acum mai matură, dar şi-a păstrat frumuseţea. Căsătorită cu actorul Freddie Prinze Jr., vedeta are doi copii şi după succesele înregistrate la sfârşitul anilor '90 şi la începutul anilor 2000 nu a mai avut roluri remarcabile.  

Brendan Fraser

La 49 de ani, vedeta din "George of the Jungle" şi "Mumia" este complet schimbat faţă de cum arată în perioada lui de glorie. Starul s-a îngrăşat şi nu mai are pletele care îl făceau sexy. Abdomenul cu pătrăţele a rămas o urmă, fiind înlocuit de o burtă masivă.
În februarie, Brendan Fraser a declarat într-un interviu că a fost agresat sexual de Philip Berk, fost preşedinte al Hollywood Foreign Press Association (HFPA), asociaţia care organizează gala Globurilor de Aur, pe când se aflau în Beverly Hills Hotel, în vara anului 2003. Actorul a spus că acea întâlnire cu Berk este unul dintre motivele pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor.

MAI MULT DESPRE: vedete