10 vedete care au devenit faimoase din întâmplare

Mulţi oameni încearcă întreaga viaţă să devină celebri şi nu reuşesc, alţii sunt mai norocoşi şi se trezesc vedete peste noapte.

Sunt celebrităţi care au muncit enorm pentru a reuşi să se remarce, însă pentru unele dintre ele a fost mai simplu decât ai crede. Norocul lor e că au fost la timpul şi locul potrivit în momentul potrivit, dar asta nu înseamnă că nu sunt talentaţi şi nu merită să îi admirăm pentru carierele lor.

Diply ne prezintă poveştile a 10 vedete care au devenit faimoase din întâmplare:

Steven Seagal

Starul a fost descoperit de unul dintre elevii săi din clasa sa de aikido, elev care se întâmplase să fie agent de recrutări.

Pamela Anderson

Pamela lucra ca instructor de fitness în Vancouver când a fost recrutată de o companie de bere pentru a ajuta la promovarea brandului respectiv. De atunci, cariera sa de model a cunoscut o ascensiune fulminantă.

Rosario Dawson

Chiar dacă nu vă vine să credeţi, Rosario a fost descoperită pe treptele casei sale de un producător de film.

Ellen Pompeo

Personajul principal din "Anatomia lui Grey" a fost remarcată de un agent de recrutări în timp ce se afla la locul ei de muncă. Pe atunci era barmaniţă în Soho, New York. Agentul a văzut-o şi i s-a părut că are look-ul perfect pentru filmul la care lucra.

Jennifer Lawrence

Avea doar 14 ani şi se afla în vacanţă la New York când a fost abordată de un director de casting pentru o audiţie la o reclamă. Acum este extrem de iubită!

Charlize Theron

Vedeta a fost remarcată de un agent de recrutări în timp ce discuta cu un consultant bancar. Acesta a văzut-o şi a insistat să o reprezinte.

Channing Tatum

Channing Tatum a fost striper înainte de a deveni actor. El a fost la o audiţie pentru rolul de dansator într-un videoclip de-al lui Ricky Martin, de atunci a intrat în industrie şi a început să crească.

Ashton Kutcher

În timp ce era student la Universitatea din Iowa, Ashton a avut numeroase joburi pentru a reuşi să îşi plătească facturile. Într-o noapte, în timp ce se afla la un restaurant, un agent de recrutări de talente l-a văzut şi l-a încurajat să participe la un concurs de modeling. Ashton Kutcher a câştigat acel concurs, iar de atunci cariera lui e în plină ascensiune.

Natalie Portman

Avea doar 11 ani şi se afla la un restaurant local unde mânca pizza. Acolo a fost remarcată şi abordată de un reprezentant al cosmeticelor Revlon  care a încurajat-o să devină model.

Evangeline Lilly

Vedeta din "Lost" a fost descoperită în timp ce mergea pe jos prin oraşul ei natal şi i s-a oferit un contract ca model. Ea lucra în acel moment ca stewardesă pentru Air Canada.