10 vedete care au cel puțin 5 copii: Eddie Murphy are 10 și e de neoprit!

Multe cupluri celebre se mulțumesc cu cel mult doi-trei copii, dar aceste vedete au dus parentingul la alt nivel: și-au umplut casa cu copii!

Doi copii sunt prea mulți pentru majoritatea cuplurilor obișnuite, chiar și pentru vedetele din showbiz-ul internațional. Sunt vremuri complicate, în care incertitudinea planează asupra fiecărui om, astfel că sarcina creșterii unor copii a devenit o misiune foarte complicată, o responsabilitate uriașă, pe care tot mai puține cupluri sunt dispuse să și-o asume.



Cei mai mulți dintre cei care vor să devină părinți se mulțumesc cu unul sau doi copii, alții sunt fericiți și cu trei. Dar există și cupluri de vedete care, deși sunt foarte ocupate, au chiar cinci sau mai mulți copii, unii din mai multe căsătorii, alții dintr-una. Și, desigur, toți sunt fericiți.

De la Bruce Willis, care are cinci fete, până la Eddie Murphy, care aproape că are tot atâția copii cât o echipă de fotbal, acești părinți celebri au casa plină de copii.

Bruce Willis: cinci fete

Actorul are trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah, cu prima lui soție, Demi Moore, și două fete, Mabel și Evelyn, cu actrița și modelul Emma Heming.

Charlie Sheen: trei fiice și doi băieți

Starul este tatăl a cinci copii. Trei fiice - Cassandra, Sam și Lola, și trei băieți - Max și Bob.

Steven Spielberg: patru fiice și trei băieți

Regizorul este tatăl a șapte copii. Spielberg are patru fiice (Jessica, Sasha, Mikaela și Destry) și trei băieți (Max, Theo, and Sawyer).

Mel Gibson: două fiice și șapte băieți

Actorul australian are o fiică, Hannah, și șase băieți (Edward, Christian, William, Louis, Milo și Thomas) cu Robyn Denise Moore, o asistentă medicală din Australia. Gibson mare o fiică, Lucia, cu compozitoarea Oksana Grigorieva, și un băiat, Lars Gerard, cu scriitoarea Rosalind Ross.

Pierce Brosnan: o fată și patru băieți

Actorul are patru fii, Dylan, Paris, Sean și Chris. Actorul a avut și o fată, Charlotte, care a murit în 2013.

Jude Law: trei fete și doi băieți

Jude Law are trei fiice - Iris, Sophia și Ada, și doi băieți - Rafferty și Rudy.

Angelina Jolie: trei fete și trei băieți

Actrița este una dintre cele mai cunoscute vedete cu mulți copii. Jolie îi crește singură pe Maddox, Pax și Knox și pe fiicele sale, Zahara, Shiloh și Vivienne. Actualmente, actrița se judecă cu fostul ei soț, Brad Pitt, pentru custodia copiilor.

Tori Spelling: două fete, trei băieți

Vedeta din "Beverly Hills 90210" este o altă mamă celebră cu mulți copii. Tori și actorul Dean McDermott, au trei băieți - Liam, Finn și Beau, și două fiice - Stella și Hattie. Tori este și mama vitregă a fiului soțului ei, Jack Montgomery.

Kris Jenner: cinci fiice și un băiat

Șefa "clanului" Kardashian are șase copii celebri: cinci fiice (Kourtney, Kim, Khloé, Kylie și Kendall), și un băiat, Rob.

Eddie Murphy: patru băieți și șase fete

Starul de comedie are o familie incredibil de mare. Murphy este tatăl a zece copii, cu vârste cuprinse între doi și 31 de ani! Numele lor: Eric, Christian, Bria, Myles, Shayne, Zola, Bella, Angel, Izzy și Max. Toți apar în această fotografie pe care starul a postat-o pe Instagram. Și sunt șanse mari ca el să-și mărească familia!