10 tocilari care au devenit staruri sexy. S-au transformat radical!

3 Iulie 2017
Adolescența este una dintre cele mai dificile perioade pentru cei mai mulți tineri. Este o etapă marcată de transformări fizice importante, de cristalizarea propriei personalități, toate acestea sub ochii vigilenți și critici ai colegilor și prietenilor, care la rândul lor trec prin aceeași etapă.

Mulți adolescenți au de suferit de pe urma glumelor care se fac pe seama lor din aceste motive. Dar expresia "cine râde la urmă râde mai bine" se pare că ascunde întotdeauna un sâmbure de adevăr.
O demonstrează și aceste vedete care au fost chinuite în adolescență pentru aspectul lor de tocilari și care acum arată de-a dreptul uimitor.

Iată câțiva dintre actorii sexy din prezent care erau considerați tocilari în timpul școlii:

Jake Gyllenhaal

De la adolescentul firav cu ochii mari și până la starul sexy care fură inimile celor mai frumoase actrițe se pare că este doar un pas. Jake Gyllenhaal este unul dintre cei mai "vânați" burlaci de la Hollywood.

Richard Madden

A devenit celebru datorită rolului din serialul de succes "Game of Thrones". Este un idol al femeilor din întreaga lume care urmăresc această producție, dar puțini și-ar fi dat seama că adolescentul Richard Madden va ajunge un star sexy.

Zac Efron

Și-a început cariera la o vârstă fragedă, în filmele pentru copii. În prezent, Zac Efron arată complet schimbat, devenind un actor cât se poate de sexy.

Matthew Lewis

Matthew Lewis a crescut odată cu fanii seriei Harry Potter, în care a jucat rolul neîndemânaticului Neville Longbottom. Dar băiețelul grăsuț cu dinți strâmbi a devenit un actor de top, care pozează sexy în reclamele Hugo Boss.

Chris Evans

Cu ani în urmă era un adolescent ce nu se făcea remarcat, dar în prezent este recunoscut în toată lumea ca starul Captain America din The Avengers.

Sebastian Stan

În adolescneță, actorul de origine română avea roluri minore în seriale TV. În prezent, Sebastian a intrat cu drepturi depline în lumea supereroilor Marvel. Acesta interpretează rolul Bucky Barnes din The Avengers.

Ryan Seacrest

Ryan Seacrest este gazda permanentă a show-ului American Idol difuzat în Statele Unite. În 2009 a devenit cel mai bine plătit prezentator TV de reality show din toate timpurile, semnând un contract de 45 de milioane de dolari. 

Joe Manganiello

Dacă în adolescență era un tânăr firav cu ochelari, în prezent Joe Manganiello este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este talentat, dar și norocos. Joe este căsătorit cu actrița de origine columbiană Sofia Vergara.

Justin Timberlake

După ce a scăpat de buclele decolorate și de problemele cu acneea, cariera lui Justin Timberlake a luat avânt. Nu doar că este foarte sexy, dar Justin se poate lăuda cu un succes răsunător în industria muzicală, dar și în cea cinematografică.

Craig David

Transformarea fizică a cântărețului și compozitorului Craig David este una uimitoare. De la băiețelul dolofan, Craig a devenit un star cu un corp perfect.

MAI MULT DESPRE: actori, vedete