10 moduri în care Meghan Markle a încălcat protocolul regal

Atunci când devii membru al Familiei Regale Britanice trebuie să respecți un set de reguli. Meghan Markle a acceptat acest lucru, dar din când în când mai încalcă protocolul regal, voit sau nu. Iată zece moduri în care Ducesa de Sussex a încălcat protocolul regal:

Drumul spre altar

Pentru a se căsători cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume, Meghan Makle a fost condusă la altar de socrul său, Prințul Charles. Dar înainte de a fi însoțită de Charles, Meghan a mers singură jumătate din distanța până la altar, acolo unde o aștepta Prințul Harry. În mod tradițional, tatăl miresei trebuie să o încredințeze pe aceasta mirelui, viitorul său ginere. Dar Thomas Markle, tatăl lui Meghan, nu a putut participa la nuntă, așa cum era planificat.

Sărutul dintre Prințul Harry și Meghan Markle

La fel ca numeroase alte cupluri, Meghan și Harry au parte de întâlniri romantice în public înainte de a se căsători. Iar în timp ce participau ca invitați de onoare la Jocurile Invictus, cei doi au fost văzuți ținându-se de mâini, iar Prințul a sărutat-o pe Meghan pe cap. Gesturile de afecțiune în public nu sunt deloc specifice membrilor familiei regale, aceștia având o atitudine rezervată în public.

Lipsa domnișoarei de onoare

Dacă faci parte din familia regală, asta nu înseamnă că nu poți avea prieteni care nu au legătură cu monarhia. De fapt, un purtător de cuvânt al palatului a declarat că Meghan are un grup apropiat de pieteni și nu a dorit să aleagă o persoană în defavoarea celorlalte atunci când a trebuit să aleagă o domnișoară de onoare. 

Semnarea autografelor

Să obțină semnătura actriței sale de televiziune favorite poate fi un moment important pentru un fan. Cu atât mai interesant este atunci când actrița preferată devine membră a familiei regale. Din păcate pentru fanii lui Meghan, aceasta nu mai are voie să dea autografe. Dar nu înseamnă că respectă regula cu strictețe. Meghan a dat autografe și a chiar a scris greșit numele fanului pentru care a semnat.

Îmbrățișările

Atunci când o persoană întâlnești Regina, protocolul cere ca bărbații să-și aplece capul, iar femeile să facă o mică reverență. Deși respectă această regulă obligatorie, Meghan nu se sfiește să ofere oamenilor pe care îi întâlnește câte o îmbrățișare, chiar dacă astfel încalcă protocolul regal.

Picioarele goale

Fără îndoială, Meghan are un stil vestimentar impecabil. Dar stilul tău se va schimba tot mai mult, pe măsură ce Ducesa de Sussex va trebuie să respecte regulile de etichetă vestimentară impuse unei membre a Familiei Regale. Chiar în ziua anunțării logodnei, Meghan a încălcat grav acest protocol. Fosta actriță a ieșit în fața presei pentru a anunța logodna fără să poarte dres. Purtarea dresului este una dintre regulile pe care Regina le dorește a fi respectate.

Are propriul său blazon

Înainte de a intra în familia regală, tatăl miresei primește în mod tradițional un blazon. Dar cu toate acestea, din cauza absenței lui Thomas Markle din viața fiicei sale (dar și de la nuntă), Palatul Kensington a anunțat că a fost creat un blazon special pentru Meghan. În imagine apar simboluri ale noului său statut ca membră a familiei regale, dar și detalii care aduc un omagiu Californiei, statul său de origine.

A ținut un discurs la nuntă

Dacă cineva poate rupe tradiția fără să facă o impresie proastă, atunci Meghan este candidata perfectă. Fosta actriță a susținut un toast la propria sa nuntă în timpul căreia și-a exprimat dragostea pentru Prințul Harry, dar și recunoștința pentru primirea călduroasă de care s-a bucurat din partea membrilor familiei. În mod obișnuit, mireasa nu ține discursuri la o nuntă regală.

Este divorțată

A fost un adevărat scandal în familia regală atunci când Prințesa Margareta, sora Reginei Elisabeta, a dorit să se căsătorească cu militarul divorțat Peter Townsend. Mai mult decât atât, unchiul Reginei, Regele Edward al VIII-lea, a renunțat la tron pentru a se căsători cu o femeie divorțată. Nu este ceva nou ca un membru al familiei regale să se căsătorească cu o persoană divorțată, dar este pentru prima dată când o astfel de nuntă are loc într-o biserică.

Nunta în weekend

Ultimele nunți regale care au atras atenția întregii lumi au avut loc în timpul săptămânii. Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au căsătorit într-o zi de marți, Prințul Charles și Diana s-au căsătorit miercuri, iar William și Kate s-au căsătorit vinerea. Rupând tradiția, Prințul Harry și Meghan s-au căsătorit sâmbăta, pe 19 mai 2018.