10 femei celebre a căror vârstă e de necrezut: Toate arată foarte bine

Anii trec, dar ele refuză să îmbătrânească: aceste femei celebre arată fabulos, iar vârsta lor ne ia mereu prin surprindere.

Din când în când, aflăm că o vedetă își aniversează ziua de naștere. Și, de multe ori, vârsta acesteia ne ia prin surprindere, mai ales dacă este vorba despre o femeie care a trecut de 40 de ani.

Starurile au grijă să se mențină într-o formă foarte bună odată cu trecerea timpului, dar unele arată atât de bine, încât vârsta lor este de necrezut.

Unele s-au născut cu gene foarte bune, altele au apelat de-a lungul anilor la chirurgia estetică pentru a arăta perfect. Dar toate sunt foarte frumoase și continuă să fascineze publicul cu forța lor de atracție.

Iată zece femei celebre care continuă să arate extraordinar oricât de repede trece timpul, demonstrând că frumusețea nu are vârstă.

Jane Fonda

Vedeta a pozat în octombrie într-o ipostază foarte șic pentru revista Interview. La un pas de 83 de ani, pe care îi va împlini în decembrie, actrița arată fantastic.

Courteney Cox

A trecut ceva timp de când vedeta din serialul "Friends" a depășit borna celor 50 de ani. De fapt, Courteney Bass Cox e mai aproape de limita de 60: pare greu de crezut, dar îndrăgita actriță are 56 de ani.

Christie Brinkley

Christie a devenit faimoasă pe plan internațional începând cu sfârșitul anilor 1970, prin trei apariții consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue, până în 1981. De-a lungul timpului, fostul fotomodel și actriță americană a apărut în peste 500 de coperte de reviste. Ea are 66 de ani.

Halle Berry

La 54 de ani, actrița americană arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Explicația pentru aspectul incredibil al actriței nu stă doar în moștenirea genetică, ci și în stilul ei de viață, bazat pe o dietă sănătoasă și mai ales pe mult sport. "Sunt în cea mai bună formă din viața mea", a declarat Halle Berry. Ea este adepta dietei ketogenice, bazată pe grăsimi, proteine și carbohidrați și face aproape zilnic fitness. Antrenorul ei personal, Peter Lee Thomas, a ajutat-o mult în ultimii trei ani să atingă această formă de invidiat.

Jennifer Lopez

Una dintre cele mai longevive actrițe și cântărețe americane, Jennifer Lopez are 51 de ani. De peste două decenii arată foarte bine și se bucură de succes.

Kate Beckinsale

La 47 de ani, actrița schimbă iubiții mai tineri ca pe rochiile de gală. Aspectul ei fizic incredibil i se datorează și antrenorului de fitness Gunnar Peterson care a ajutat multe celebrităţi să fie în formă la sala lui de fitness din Beverly Hills. În 2016 Kate a declarat că nu trece o zi fără să facă exerciții fizice, în special yoga, pe care o consideră cel mai bun antrenament, și că evită să bea alcool.

Gwen Stefani

Puține femei arată din ce în ce mai bine cu fiecare an care trece. În această categorie restrânsă concurența e acerbă, dar Gwen Stefani face față cu brio - la 51 de ani, ea arată cu trei decenii mai tânără.

Salma Hayek

Dacă pare greu de crezut că Gwen Stefani are 51 de ani, atunci Salma Hayek crește miza: actrița în vârstă de 54 de ani este la fel de frumoasă ca la 30 de ani.

Jennifer Aniston

E aproape de neconceput că vedeta din "Friends" are 51 de ani: Jen arată fantastic și Brad Pitt are toate motivele să regrete că a divorțat de ea. Aniston este o susținătoare a beneficiilor postului. Ca să-i fie mai ușor să nu mănânce dimineața, ea nu se trezește mai devreme de ora 9:00. Vedeta face mișcare cinci zile pe săptămână și chiar și atunci când are o zi fără regim nu renunță la sucul de țelină, urmat de meditație și de sport.

Rachel McAdams

Avea 25 de ani când a interpretat-o pe Allie Hamilton în "The Notebook". Acum Rachel McAdams are 41 de ani și este la fel de frumoasă ca atunci.