10 cupluri de vedete care și-au refăcut relația după o despărțire și nu au regretat

11 Iulie 2021
Unele vedete, printre care Katy Perry și Orlando Bloom sau Jessica Biel și Justin Timberlake, demonstrează că poți avea o relație fericită chiar și atunci când decizi să-ți refaci relația cu fostul partener.

Există câteva cupluri de vedete care ne arată că persoanele menite să fie împreună pot trece peste orice obstacol.

Descoperă cuplurile care au decis să treacă peste problemele din trecut și să își refacă relația:

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu la începutul anilor 2000, dar au decis să anuleze nunta și s-au despărțit în anul 2004. În prezent, după mulți ani, sunt din nou împreună și par mai fericiți ca niciodată.

Hailey Baldwin și Justin Bieber

Justin Bieber a confirmat oficial care o relație cu modelul Hailey Baldwin pe 3 ianuarie 2016. Dar în luna august a aceluiași an erau deja despărțiți. Au trecut doi ani în care nu și-au vorbit, apoi au devenit prieteni. Relația lor părea una complicată, dar la finalul lunii iulie 2018, Justin a cerut-o în căsătorie pe Hailey, iar ea spus da.

Courteney Cox și Johnny McDaid

După ce a divorțat, Courteney Cox l-a întâlnit pe Johnny McDaid, iar la scurt timp, în iunie 2014, s-au logodit. La finalul anului 2015 au fost despărțiți pentru o scurtă perioadă de timp, dar apoi dragostea a învins și au reușit să depășească orice obstacol care îi ținea departe unul de celălalt.

Gigi Hadid și Zayn Malik

Zayn și Gigi au început să formeze un cuplu în noiembrie 2015, iar relația lor a devenit rapid una serioasă și foarte romantică. În ciuda acestui lucru, au fost despărțiți pentru o scurtă perioadă de timp, dar la numai câteva săptămâni după aceea au acordat o nouă șansă iubirii lor.

Katy Perry și Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom s-au întâlnit pentru prima dată la o petrecere, în anul 2016. În același an, cântăreața a făcut relația oficială postând o fotografie pe Instagram în care se aflau împreună la Cannes.
Katy Perry a decis să pună capăt relației după zece luni. Dar timpul petrecut despărțiți le-a arătat că iubirea lor este una cât se poate de serioasă. În mai 2018 Katy a confirmat că nu mai este singură și un an mai târziu cele două staruri s-au logodit.

Jessica Biel și Justin Timberlake


Jessica și Justin s-au întâlnit la o petrecere și au fost imediat atrași unul de celălalt. Au început să formeze un cuplu ce părea perfect, dar după un an s-au despărțit. În toată această perioadă, Justin a realizat că Jessica Biel este cea mai importantă femeie din viața lui și a cerut-o în căsătorie.

Rose Leslie și Kit Harington


Cei doi actori s-au întâlnit prima dată când au filmat împreună pentru al doilea sezon din Game of Thrones. Inițial au fost prieteni, apoi au început să formeze un cuplu. În 2013, o sursă a confirmat că cei doi s-au despărțit și că Leslie are o altă relație. Rose și KIt s-au împăcat în anul 2014, și și-au făcut relația cunoscută publicului în aprilie 2016.

Kristen Bell și Dax Shepard


Kristen și Dax sunt împreună de peste 12 ani. Deși este greu de crezut, cei doi actori au fost despărțiți timp de trei luni, pentru că Dax a vrut să iasă și cu alte femei. Nu a durat mult până când a realizat că a făcut o greșeală.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas


Cei doi actori s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu peste 23 de ani. Diferența de vârstă de 25 de ani dintre ei nu a fost o piedică în calea iubirii lor. Totul a mers foarte bine și s-au căsătorit în scurt timp. Dar în anul 2013, au anunțat că s-au separat, după 13 ani de mariaj, pentru a petrece timp singuri și pentru a-și evalua relația. Din fericire, au descoperit că împreună sunt cel mai fericiți.

Behati Prinsloo și Adam Levine


Supermodelul Behati Prinsloo și cântărețul Adam Levine au fost observați pentru prima dată împreună în iunie 2012, într-o vacanță în Hawaii. După câteva luni s-au despărțit, dar apoi au revenit asupra deciziei, iar acum formează un cuplu fericit și au împreună doi copii.