10 cupluri de vedete care au fost nevoite să lucreze împreună după ce s-au despărțit

26 Aprilie 2022
Despărțirile sunt dureroase, dar comunicarea eficientă și respectul reciproc pot face situația mult mai ușoară. Unele cupluri de vedete care au decis să se despartă au reușit să mențină o relație de prietenie și chiar să lucreze împreună după o despărțire. 

Iată câteva staruri care au lucrat alături de foștii parteneri:

Cameron Diaz și Justin Timberlake

Cameron Diaz și Justin Timberlake au format un cuplu timp de patru ani și s-au despărțit în 2007. Cu toate acestea, câțiva ani mai târziu, cele două vedete au acceptat să joace împreună în comedia „Bad Teacher”. Întrebată ce înseamnă să filmezi alături de un fost iubit, Diaz a răspuns „Suntem adulți. Bineînțeles că putem lucra împreună”.

Jennifer Aniston și Tate Donovan

Acești doi actori au fost logodiți, dar relația lor nu a ajuns până la căsătorie. Chiar atunci când se despărțeau în viața reală, personajele interpretate de ei în serialul „Friends” se îndrăgosteau unul de celălalt. 

Jennifer Lawrence și Nicolas Hoult

Jennifer Lawrence și Nicolas Hoult au reușit să lucreze împreună la filmul din franciza X-Men după ce s-au despărțit în realitate. Hoult chiar a glumit că a lucra din nou cu fosta lui iubită este ca și cum s-ar întoarce la școală după vacanța de vară. 

Zoe Saldana și Bradley Cooper

Zoe și Bradley s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor pentru „The Words” și au format un cuplu timp de aproximativ un an. În timpul unui interviu, Zoe a declarat că de obicei nu reușește să rămână prietenă cu foștii săi parteneri, dar nu a avut nicio problemă să lucreze cu Bradley Cooper după ce s-au despărțit. 

Nina Dobrev și Ian Somerhalder

În ciuda despărțirii lor din anul 2013, Nina Dobrev și Ian Somerhalder au continuat să formeze un cuplu pe micul ecran, în serialul „Vampire Diaries”. Mai mult, ei au reușit să rămână prieteni și nu s-au confruntat cu momente tensionate pe platourile de filmare. 

Kaley Cuoco și Johnny Galecki

Cele două staruri din serialul „The Big Bang Theory” au format un cuplu și în viața reală, nu doar pe micul ecran. După ce relația lor s-a încheiat, aceștia au continuat să interpreteze timp de câțiva ani cuplul Penny și Leonard în celebrul serial de comedie. 

Blake Lively și Penn Badgley

Atunci când aceste două staruri din „Gossip Girl” s-au despărțit, au reușit să țină secretul față de echipa serialului timp de câteva luni. Blake și Penn au fost nevoiți să filmeze scene romantice la scurt timp după ce s-au despărțit în realitate. 

Jennifer Garner și Michael Vartan

Relația de pe micul ecran dintre Jennifer Garner și Michael Vartan a devenit realitate în anul 2003, când cei doi actori au început să formeze un cuplu. Dar chiar și după ce s-au despărțit, în 2005, au continuat să filmeze împreună serialul „Alias” timp de încă un an. 

Gwen Stefani și Tony Kanal

Gwen Stefani și Tony Kanal erau colegi în trupa No Doubt atunci când s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. După o relație de lungă durată, cei doi s-au despărțit, dar nu au lăsat ca acest lucru să le afecteze trupa sau relația de prietenie.

Alexis Bledel și Milo Ventimiglia

La fel ca multe alte cupluri care au început o relație pe platourile de filmare, cele două staruri din „Gilmore Girls” au continuat să lucreze împreună chiar și după despărțire. La mult timp după ce relația lor de patru ani s-a încheiat, Alexis și Milo au lucrat împreună la filmul „Gilmore Girls: A Year In The Life”.