10 celebrităţi născute în zodia Leu

22 August 2018
Leii sunt regii zodiacului, iar luna august e a lor. Leu este oricine născut între 23 iulie şi 22 august, şi cum se încheie sezonul lor, e o idee bună să amintim de câteva celebrităţi născute în această zodie!

Nu este suprinzător faptul că atât de mulţi oameni celebri sunt născuţi sub acest semn, având în vedere că Leii iubesc lumina reflectoarelor. Leul este enigmatic, iar ceilalţi sunt atraşi instant de ei în acelaşi mod în care publicul este atras de vedete.

Leul are şarm, iar farmecul lui este irezistibil.
El este, de asemenea, un lider înnăscut, iar celebrităţile de pe această listă nu numai că includ lideri politici, ci şi figuri publice care au condus în domeniile lor. Majoritatea vedetelor sunt artişti muzicali, de film sau televiziune. Poţi spune fără dubii că s-au născut cu un dar creativ pe care trebuie să îl împărtăşească cu lumea şi ar trebui să fim recunoscători pentru asta.

Aceştia sunt oameni renumiţi din vremurile moderne, pe care îi ştim cu toţii.


Sursă foto: hepta

Sandra Bullock

Sandra este agentul nostru F.B.I. favorit. Ea este amuzantă, talentată şi frumoasă. Cariera ei în actorie continuă să prospere.

Robert DeNiro

Celebrul actor s-a născut pe 17 august, dar este un Leu destul de discret, el ieşind în evidenţă mai mult prin creativitatea şi munca sa excelentă în actorie.

Mick Jagger

Liderul trupei The Rolling Stones s-a născut pentru lumina reflectoarelor. Energia sa ca interpret şi longevitatea carierei demonstrează că este un Leu puternic.

Meghan Markle

Actriţa americană s-a transformat într-o prinţesă adevărată. Meghan a trăit visul mulotr tinere când s-a căsătorit cu prinţul Harry.

Madonna

Madonna este un trendsetter în muzică de mai bine de 30 de ani. Starul pop continuă să aibă spectacole în întreaga lume.

Jennifer Lopez

J. Lo. este un artist multi-talentat care nu numai că a cucerit muzica şi actoria, dar acum este şi o puternică femeie de afaceri în spatele scenei.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este o actriţă câştigătoare de Oscar şi o femeie foarte ambiţioasă. Cu toate acestea, ea este modestă şi face haz de necaz de ea însăşi de fiecare dată când are ocazia.

Demi Lovato

Demi Lovato este o cântăreaţă celebră şi una dintre cele mai populare tinere din domeniul divertismentului. Recent, starul pop a suferit o supradoză de droguri, iar fanii au susţinut-o în recuperarea sa.

Daniel Radcliffe

Tipul care l-a jucat pe Harry Potter este, de asemenea, Leu. Daniel s-a născut pe 23 iulie, adică în prima zi a sezonului acestei zodii. Poate că este o vedetă importantă, dar el este foarte discret şi privat.

Barack Obama

Barack Obama a fost cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite, iar ziua lui de naştere este pe 4 august. Are sens că el a decis să candideze, pentru că Leii sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor de conducere.