10 actori care au folosit cele mai ciudate metode ca să se îngrașe pentru un rol

E nevoie de sacrificii pentru a juca perfect un personaj, iar acești actori știu bine ce înseamnă asta: ei au făcut tot posibilul ca să se îngrașe pentru un rol.

Cu tot machiajul executat minuțios de profesioniștii de pe platou, și cu cele mai moderne efecte speciale, tot nu poate fi suficient pentru ca un actor să intre perfect în pielea unui personaj. Nimic nu poate înlocui un aspect fizic autentic, așa că, de multe ori, actorii trebuie să se supună unor sacrificii chinuitoare ca să ajungă la nivelul impus de rolul jucat.

Bright Side ne demonstrează că viața de actor nu-i deloc simplă: aceste staruri au apelat la cele mai bizare trucuri ca să se îngrașe pentru un rol.

Apoi au slăbit ca să arate din nou bine.

Christian Bale — „American Hustle“

Actorul este renumit pentru transformările lui inimaginabile din diferite filme: Bale poate deveni dintr-un slăbănog un tip de 90 de kilograme. Când a jucat în "American Hustle", a urcat de la 83 la 103 kilograme, iar pentru asta a înghițit multe produse fast-food. "Am mâncat o grămadă de gogoși, o grămadă de cheeseburgeri și tot ce mi-a picat în mână. Practic, am mâncat tot ce mi-a ieșit în cale", a dezvăluit el.

George Clooney — „Syriana“

Starul s-a îngrășat cu aproximativ 13,5 kilograme pentru acest rol. Dar ceea ce este chiar remarcabil este că a făcut-o în doar o lună! Cum credeți că a reușit? Ei bine, a mâncat de nouă ori pe zi. "Deci treaba mea era să mănânc cât de mult puteam - dar mănânci până simți că îți vine să dai afară tot și trebuie să te asiguri că nu faci asta. Așa că treaba mea timp de o lună a fost să mănânc", a povestit Clooney.

Colin Farrell — „The Lobster“

Pentru acest rol, actorul irlandez s-a îngrășat cu 20 de kilograme în două luni. A renunțat să mai facă mișcare și a pus-o pe sora lui să-l ducă cu mașina peste tot. Și-a schimbat și dieta, consumând cam 4.000 de calorii la fiecare masă. "Doi cheeseburgeri, cartofi prăjiți, Coca-Cola și două felii de tort cu ciocolată la 10:00 dimineața - ador cheeseburgerii", a povestit Colin Farrell.

Jared Leto — „Chapter 27“

Pentru rolul lui Mark David Chapman, asasinul lui John Lennon, Jared s-a bazat pe înghețată, dar într-un mod ciudat: actorul băga multă înghețată la microunde, apoi o amesteca cu ulei de măsline și sos de soia. Și consuma acest mix dintr-o înghițitură. Pentru o transformare și mai reușită, Leto a renunțat la orice mișcare fizică și folosea un cărucior cu rotile când se deplasa.

Emma Stone — „Battle of the Sexes“

Actrița a fost nevoită să-și transforme corpul de dansatoare ca să semene cât mai mult cu tenismena Billie Jean King. Ca să câștige 6,8 kilograme de mușchi, ea a făcut antrenament intensiv și a exersat de 3-5 ori pe săptămână. Uneori avea și câte două antrenamente de forță pe zi. Emma a ridicat și greutăți de 80 de kilograme și a făcut o mulțime de flotări până când a ajuns la fizicul dorit.

Bradley Cooper — „American Sniper“

Pentru a-l portretiza pe lunetistul din trupele SEAL Chris Kyle, Bradley Cooper a lucrat intensiv cu un antrenor personal. Avea doar zece săptămâni ca să câștige 18 kilograme de mușchi, așa că s-a antrenat de două ori pe zi. Primul antrenament începea la 5:00 dimineața, iar al doilea îl făcea după-amiaza. Cea mai grea parte a programului era când antrenorul îl punea să consume peste 5.000 de calorii pe zi. A fost un șoc imens pentru corpul lui Cooper, pentru că trebuia să mănânce ceva la fiecare 55 de minute.

Charlize Theron — „Monster“

Actrița s-a îngrășat cu 13,5 kilograme pentru rolul criminalei în serie Aileen Wuornos. Nu i-a fost deloc ușor, întrucât a consumat multe alimente procesate și zahăr. Charlize avea macaroane cu brânză lângă pat și își punea ceasul să sune la miezul nopții ca să mănânce. "Mă trezeam și mâncam", a povestit vedeta. Dieta nesănătoasă i-a afectat starea de spirit, iar Theron s-a simțit foarte deprimată în acea perioadă.

Matt Damon — „The Informant!“

Lui Matt Damon i-a plăcut să se îngrașe pentru acest rol. Nu s-a abținut de la nimic când mânca și a luat în greutate în mod firesc. "Am început să mănânc ca nebunul și să beau bere. Între mesele de pe platou, mâncam și un meniu de un dolar la McDonald’s cu Doritos (chipsuri, n.r.) înainte de toate", a povestit actorul.

Matthew McConaughey — „Gold“

Să se îngrașe cu 21 de kilograme în șase luni a fost destul de convenabil pentru McConaughey. "Mâncarea mea preferată este cheeseburgerul, așa că am mâncat cheeseburgeri tot timpul. Făceam cheeseburgeri, am încercat toate restaurantele fast-food în care nu mai călcasem vreodată sau în care am fost doar o dată", a povestit actorul. "Singurul lucru care nu-mi convenea era gândul că trebuia să plec", a adăugat el.

Sylvester Stallone — „Cop Land“

Stallone a trebuit să se îngrașe cu 18 kilograme ca să interpreteze rolul unui sheriff rotofei. Așa că regimul lui strict a constat în clătite și cartofi prăjiți. Multe clătite și mulți cartofi. De exemplu, micul dejun consta în cheesecake cu coacăze și o grămasă de pâine prăjită franceză cu cremă, unt de arahide și prăjituri cu ovăz. Ca să fie sigur că se îngrașă, Stallone încheia masa cu un pahar mare de lapte cu ciocolată.