Vedete despre care nu ştiai că au fost împreună

Ştiai că Angelina Jolie a fost cu Mick Jagger? Dar de Adam Levine care s-a despărţit de Jessica Simpson printr-un mesaj pe telefon?

Se învârt în acelaşi cerc, astfel că nu trebuie să ne mire foarte tare faptul că înainte de a-şi găsi alesul/aleasa inimii, multe dintre vedetele de la Hollywood au avut relaţii la care nu te-ai fi aşteptat. De exemplu, Angelina Jolie care se pare că a avut o relaţie cu celebrul Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stone.

Nu ne-am fi aşteptat la asta şi nici la o relaţie între sex-simbolul Adam Levine, adorat de atât de multe femei, şi Jessica Simpson.

Dar, pentru că nimic nu poate să rămână mult timp un secret la Hollywood, iată câteva dintre vedetele despre care nu ştiai că au fost împreună cândva: 

Angelina Jolie şi Mick Jagger

În biografia lui Mick Jagger, realizată de Christopher Andersen, se pare că Angelina Jolie ar fi avut o relaţie cu solistul trupei Rolling Stone în 1997, după ce au filmat împreună videoclipul piesei "Anybody Seen My Baby". Pe atunci amândoi erau căsătoriţi. Povestea lor nu s-a oprit aici, ci se pare că la 6 ani după aceea, prin 2003, cei doi ar mai fi avut o aventură, după cum dezvăluie aceeaşi sursă.

Jessica Simpson şi Adam Levine

Se pare că cei doi ar fi fost împreună prin 2006, după ce paparazzi au surprins-o pe Jessica Simpson purtând un tricou pe care Adam Levine îl avea cu o seară înainte. Cei doi au petrecut o noapte într-un hotel din Los Angeles, iar acest lucru nu a fost scăpat din vedere. Adam Levine s-a despărţit de Jessica Simpson printr-un sms. Înainte de a se căsători cu Behati Prinsloo, Levine şi-a cerut scuze de la toate fostele sale iubite pentru modul în care s-a purtat cu ele.

Reese Witherspoon şi Mark Wahlberg

Cei doi s-au iubit prin 1996 când au filmat împreună pentru rolurile din pelicula "Fear". Se pare că au avut o relaţie, însă de scurtă durată şi pe care nu au confirmat-o public.

Uma Thurman şi Gary Oldman

Uma Thurman şi Gary Oldman s-au cuplat în 1990 în timp ce el filma pentru pelicula "State of Grace", iar în 1991 s-au căsătorit. Mariajul nu a durat mult, iar după doi ani de zile cei doi au divorţat. Uma Thurman regretă această relaţie, după cum a declarat în mai multe interviuri acordate. "A fost o greşeală a tinereţii, dar ce pot să spun? El este un mare actor. Ne-am întâlnit când eu aveam doar 18 ani, iar el era cu 12 ani mai mare decât mine. Ne-am iubit, dar s-a terminat, aşa cum era şi normal să se întâmple. El a fost prima mea dragoste, deoarece nu mai avusesem astfel de relaţii înainte", a declarat Uma Thurman.

Kate Beckinsale şi Michael Sheen

Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, însă nu s-au căsătorit. Chiar dacă s-au despărţit în ianuarie 2003, Kate Beckinsale şi Michael Sheen au rămas în relaţii foarte strânse de dragul fiicei lor, Lilly, în vârstă de 17 ani.

Drew Barrymore şi Corey Feldman

În biografia lui Corey Feldman "Coreyography" se pare că mama lui Drew Barrymore a fost cea care le-a făcut cunoştinţă celor doi, încă de pe vremea când erau copii. Drew avea atunci 10 ani, iar Corey 14. Mulţi ani mai târziu, prin 1989 cei doi au avut o relaţie, însă nu a funcţionat pentru că el era dependent de droguri, iar Drew avea mari probleme cu alcoolul, după cum este relatat în biografia citată.

Jessica Alba şi Michael Weatherly

Se pare că cei doi au avut o relaţie în 2001, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru producţia "Dark Angel". Jessica Alba avea pe atunci 19 ani şi s-a îndrăgostit de partenerul ei de film Michael Weatherly (32 de ani). S-au logodit foarte repede, însă s-au despăţit la câteva luni, înainte de a se căsători. Michael Weatherly este cunoscut în special pentru rolul său din „NCIS: Anchetă militară”, unde-l interpreta pe agentul special Tony DiNozzo.

Robert Downey Jr. şi Sarah Jessica Parker

Au avut o relaţie de aproape 7 ani de zile (din 1984-1991), chiar dacă nu au ajuns niciodată la căsătorie. Se pare că în ciuda iubirii mari dintre cei doi, Sarah Jessica Parker a luat hotărârea de a renunţa la relaţia lor, din cauza problemelor cu drogurile pe care le avea Robert Downey Jr.

Keira Knightley şi Jamie Dornan

Starul din Fifty Shades of Grey şi frumoasa actriţă au fost împreună din 2003 până în 2005. Cei doi au apărut de nenumărate ori împreună la diverse evenimente mondene.

Janet Jackson şi Matthew McConaughey

Se pare că cei doi au avut o aventură prin 2002, după ce s-au cunoscut la decernarea premiilor Grammy. A fost o atracţie foarte puternică între ei, după cum au declarat apropiaţii, însă nu au recunoscut niciodată că au fost împreună.

Julia Roberts şi Liam Neeson

Au avut o scurtă poveste de dragoste în 1987 când au filmat împreună pentru producţia "Satisfaction". Julia Roberts avea pe atunci 19 ani, iar Liam Neeson avea 35. S-au mutat şi împreună, însă dragostea lor nu a durat mai mult de un an.