Ziaristul si scriitorul Dan-Silviu Boerescu a incheiat un parteneriat cu Grupul Editorial Integral

Ziaristul si scriitorul DAN-SILVIU BOERESCU a incheiat un parteneriat cu Grupul Editorial Integral, in urma caruia va prelua functia de Director Editorial.

In aceasta calitate, va dezvolta mai multe proiecte: va coordona colectii noi de carte, intre care prima – Tabloid – va lansa la Targul de Carte Bookfest 3 titluri (in fapt, colectia a debutat pe 6 aprilie cu volumul “Sex Selfie” - http://eintegral.ro/sex-selfie); vor mai demara colectii de carte pentru copii si adolescenti, colectii de carte culinara si oenologica, o serie de carte istorica etc.; va promova tineri autori romani; va initia o serie de almanahuri si editii speciale; primele doua titluri se vor lansa pe 1 iunie – “Almanahul de vacanta” si “Almanahul pentru copii – Bucatarici”

DAN-SILVIU BOERESCU a condus peste 20 de publicatii (intre care Playboy, Tabu, Pro TV Magazin, Bucataria pentru Toti) si a publicat 30 de volume, coordonand si mai multe colectii editoriale.

A realizat si prezentat emisiuni tv. A fondat si coordoneaza site-urile bucatarescu.ro si bucatarici.ro. Este seful Legatului Bucuresti al Ordinului European al Cavalerilor Vinului (OEVE) si Conseilleur Gastronomique al Chaine des Rotisseurs. A lansat conceptul de food and wine pairing “Continentele Gustului” la The Wine Bistro by Vinexpert.

EDITURA INTEGRAL s-a născut în 1994, la ințiativa lui Costel Postolache, co-fondator al editurii Nemira. Vreme de 20 de ani, Integral a publicat cărţi de poezie, lucrări academice, texte de referinţă privind istoria Balcanilor, romane, memorii și documentare, cărți pentru copii.
În 2014, editura s-a relansat prin proiectul Integral Educațional și a publicat 34 de titluri. www.eintegral.ro . Din Grupul Editorial Integral mai fac parte edituri din Marea Britanie și Australia. Grupul Editorial Integral este partener Nomina (România), Usborne (Marea Britanie), Scholastic (Marea Britanie), Wolters Kluwer Law & Business (Olanda) si Sunrise (India).